
Έλεγχοι στην Ήπειρο για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
-16- συλλήψεις σε ένα δεκαήμερο
Στο πλαίσιο ελέγχων από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, που διενεργούνται καθημερινά σε όλη την Ήπειρο με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν το τελευταίο δεκαήμερο -16- συνολικά άτομα, σε -15- διαφορετικές περιπτώσεις.
- -4- ημεδαποί και αλλοδαπός στα Ιωάννινα,
- -2- ημεδαποί καιαλλοδαπός στην Άρτα,
- -2- αλλοδαποί στην Πρέβεζα(εκ των οποίων ένας ανήλικος), ημεδαπή και ημεδαπός και
- -3- ημεδαποίκαι αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα.
Στην κατοχή των συλληφθέντων ατόμωνβρέθηκανμικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης καικοκαΐνης, ενώ οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Συνελήφθησαν στην Κακαβιά δύο αλλοδαποί για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Εντοπίστηκαν κλεμμένα αντικείμενα σε λεωφορείο που οδηγούσαν
Συνελήφθησαν χθες (21-05-2026) το πρωί από αστυνομικούςτου Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου δύο αλλοδαποί, που κατηγορούνται γιααποδοχήπροϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι στον χώρο των αποσκευών λεωφορείου, που οδηγούσαν οι δύο κατηγορούμενοι και εκτελούσαν δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλβανία, μεταφέρονταν ως ασυνόδευτα, κλεμμένα αντικείμενα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο λεωφορείο στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς.
Κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων, τα οποία,όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί νυχτερινές ώρες της 19-20/05/2026 από περιοχή της Αττικής, μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο διαρρήχθηκε.
Τα κλεμμένα αντικείμενα θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν (5) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για περιστατικό διατάραξης της ομαλής λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας
Συνελήφθησαν χθες(21-05-2026) το μεσημέρι στην Άρτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας -4- ημεδαποί άνδρες και μία αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απείθεια.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι βρισκόμενοι εντός του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας προκάλεσαν σοβαρή διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του, καταφερόμενοι εναντίον εισαγγελικής λειτουργού, ενώ δύο εξ αυτών αρνήθηκαν να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους σε αστυνομικό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Σχολιάστε