Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή

Αρχεία Ιστολογίου

Βίντεο

Μια πολύ καλή εκτέλεση Ηπειρώτικου σκοπού


Βίντεο

Eτσι ήταν η Αρχαία Αθήνα -Ενα βίντεο που συγκλονίζει [βίντεο] Πηγή: Eτσι ήταν η Αρχαία Αθήνα -Ενα βίντεο που συγκλονίζει [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/132563#ixzz2m0LkrdAW


Βίντεο

Επαναπατρισμός Θεσπρωτών πολιτικών προσφύγων από την Ουγγαρία


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Για να θυμούνται οι Θεσπρωτοί το παρελθόν… Επαναπατρισμός πολιτικών προσφύγων από την Ουγγαρία
αναρτήθηκε απο: ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Δείτε την αρχική δημοσίευση

Βίντεο

Η Θεσπρωτία του πράσινου και του γαλάζιου. Απολαύστε το video.


Βίντεο

Απο την χτεσινή εκδήλωση του Ωδείου Φιλιατών


by Παύλος Σοροβάκος

Βίντεο

Επαναπατρισμός Θεσπρωτών πολιτικών προσφύγων από την Ουγγαρία


Για να θυμούνται οι Θεσπρωτοί το παρελθόν… Επαναπατρισμός πολιτικών προσφύγων από την Ουγγαρία
αναρτήθηκε απο: ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Βίντεο

ΘΕΟΦΙΛιατών- Αυλαία μετα απο τρεις παραστάσεις με γεμάτη την αίθουσα


Ένα βιντεάκι απο την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών, τραβηγμένο απο τον Παύλο Σοροβάκο.
Έλπίζουμε να ξαναπαιχτεί αργότερα σε έξω χώρο, αξίζει και ξαναμπράβο στους συντελεστές!

Βίντεο

Οδοιπορικό στο Κεφαλοχώρι Μουργκάνας


Ρούλα Χίνου από Λαμπρινη Νασση Αφιερωμένο σε όσους δεν μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά τα υπέροχα τοπία της Μουργκάνας

Βίντεο

Συγκινητικό βίντεο: Μια Ελληνίδα μαθήτρια μας ξεναγεί στην σημερινή Βόρειο Ήπειρο!


Παρακολουθήστε ένα συγκινητικό βίντεο με τίτλο «Αγρυπνούμε σε τούτη τη γωνιά-Άγιοι Σαράντα», που επιμελήθηκαν μαθητές του Ελληνικού σχολείου «Απόστολος Παύλος» που βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμο της Βορείου Ηπείρου.
Το βίντεο δημιουργήθηκε για τον διαγωνισμό του υπουργείου Παιδείας με θέμα «ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΣΥ» και απευθύνεται σε
μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, είτε αυτά είναι αμιγή ελληνικά σχολεία, είτε ιδιωτικά σχολεία τα οποία λειτουργούν υπό την αιγίδα της ελληνικής Εκκλησίας, υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής, σε CharterSchools, η ακόμα σε σχολικές μονάδες στις οποίες, με ιδιωτική πρωτοβουλία και χρηματοδότηση, λειτουργούν τμήματα ελληνικής γλώσσας και ελληνικής παιδείας.
Στο βίντεο μια νεαρή μαθήτρια απ’ τους Αγ. Σαράντα μας ταξιδεύει στην σημερινή Βόρειο Ήπειρο και μας παρουσιάζει τη ζωή των νέων εκεί, την αγάπη τους για τον τόπο που γεννήθηκαν, τα συναισθήματά τους για την πατρίδα Ελλάδα αλλά και την αντιμετώπιση που έχουν απ’ την Αλβανία καθώς στην καθημερινότητά τους βιώνουν την πραγματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους επιμελήθηκαν το βίντεο! Τέτοιες δυνατές εικόνες, ιδίως από νέους που οραματίζονται μια καλύτερη Βόρειο Ήπειρο μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι και να ελπίζουμε!», έγραψε η Νεολαία Βορειοηπειρωτών σχολιάζοντας το βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα οπτικοακουστικού υλικού Youtube.
Εμείς καλούμε όλους τους Βορειοηπειρώτες αλλά και τους Ελλαδίτες να κάνουν εγγραφή στην σελίδα του διαγωνισμού του Υπουργείου Παιδείας και να το ψηφίσουν ούτος ώστε να το αναδείξουμε στην κορυφή με σκοπό την ευρύτερη διάδοσή του προς ενημέρωση όλων.
Κάντε εγγραφή ΕΔΩ και ψηφίστε το βίντεο κάνοντας κλικ στο «I Like It!» δεξιά από τον τίτλοΕΔΩ.
ΠΗΓΗ: http://aftonomi.gr/

Βίντεο

Ενα μεγάλο μπράβο στο παλληκάρι που έφτιαξε αυτό το βίντεο


Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: