Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη με το πρόσχημα του τραπεζικού υπαλλήλου στην Άρτα

Δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας, στο πλαίσιο διερεύνησης περίπτωσης απάτης, που έλαβε χώρα την 14-07-2026 στην Άρτα.

Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη στην Άρτα προσποιούμενος τον υπάλληλο τράπεζας και την έπεισε να συγκεντρώσει όσα χρήματα είχεκαι να τα παραδώσει σε συνεργάτη του, προκειμένου να τα μετατρέψουν σε νέο νόμισμα λόγω επικείμενης κατάργησης του ευρώ, με αποτέλεσμα να παραδώσειεκείνη το χρηματικό ποσό των -32.000- ευρώ. 

Κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας και συνεργασίας των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας ταυτοποιήθηκε ένας εκ των κατηγορουμένων και του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για την μετάβαση και παραλαβή των χρημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα για την ανακάλυψη της ταυτότητας και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων συνεχίζεται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλωνΣυνελήφθη χθες  (23-07-2026) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μαχαίρι μήκους -14- εκατοστών. Προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων. 

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο