Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Θωμά Γ. Πιτούλη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και  καλό Πάσχα

Με την  ελπίδα ότι  θα μετριαστούν  οι συνέπειες από τις γεωπολιτικές εντάσεις και τους πολέμους γύρω μας καιμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, ας  προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ ώστε  να πετύχουμε αυτά  που πραγματικά μπορούμε.

Είμαστε μια Ευρωπαϊκή χώρα , ανήκουμε στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  παρά τα προβλήματα  , βρισκόμαστε σε  πολλή καλύτερη κατάσταση από πάρα πολλές  άλλες χώρες στο Κόσμο.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ ,  ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που όλοι  μιλάμε για «αγάπη και για αλληλοβοήθεια στους  συνανθρώπους και τους αναξιοπαθούντες΄΄. Ας μη κοιτάμε μόνο τις κοινωνίες που  ζουν ΄΄καλύτερα΄΄  από εμάς.Ας κοιτάξουμε και την συντριπτική πλειοψηφία όσων  ζουν χειρότερα .

Σε ένα Κόσμο  που αλλάζει και σε λίγα χρόνια  τίποτε δεν θα είναι το ίδιο , ας  κοιτάξουμε μπροστά  μαθαίνοντας από τα λάθη  του παρελθόντος και με ρεαλισμό , συνεννόηση και συνεργασία  να προσφέρουμε , καλύτερες προοπτικές  στα παιδιά και στα εγγόνια μας .

Ας ζήσουμε  τις ημέρες της Μεγάλης εβδομάδας με περισυλλογή και  κατάνυξη  και ας καλοδεχτούμε συγγενείς και φίλους στην ιδιαίτερη Πατρίδα μας με αγάπη για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την  Ανάσταση και το  Πάσχα .

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο