Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Image

Από την τελευταία σελίδα των ΝΕΩΝ, φύλλο 4 Σεπτέμβρης 1999…

Διάφορα

Ανάστατος ο εμπορικός κόσμος της πόλης με την εμποροπανήγυρη.  Κύριο πρόβλημα η οικονομική καχεξία που υπάρχει στην τοπική αγορά, που διανθίζεται με το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου, την απόφαση να γίνει εκ των υστέρων, την βρωμιά κ.ά. πολλά.

Οι επιβάτες από Αθήνα για Φιλιάτες και επαρχία Φιλιατών, να μετακομίζονται  μέχρι την πόλη των Φιλιατών, και όχι να εγκαταλείπονται στην Ηγουμενίτσα με συνέπεια να πληρώνουν ταξί από Ηγουμενίτσα επιβαρύνοντας το εισιτήριο κατά 3500 δραχμές.     Γιώργος Στρουγγάρης

ΣΗΜ. ΣΥΝ. Το ίδιο συμβαίνει και με το Αθηνών μέσω Μουργκάνας. Εγκαταλείπει  τους επιβάτες στο Τυροκομείο και δεν τους φέρνει στο Φιλιάτι στο πρακτορείο που είναι υποχρεωμένο. Όλα αυτά είναι στο χέρι του Νομάρχη να τα ρυθμίσει:

 

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Θερμά συγχαρητήρια στους παρακάτω νέους μας που μάθαμε ότι πέτυχαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές. Όσους ξεχάσαμε, συγνώμη, ας μας ενημερώσουν να επανορθωθούμε:

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.765 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: