Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Φιλιάτες, μετά από 140 χρόνια ο Επιτάφιος φέτος άλλαξε πορεία- δεδομένου ότι επισκευάζεται ο ιστορικός ναός της Αγίας Τριάδας όπου στολίζονταν και ξεκινούσε πάντα η περιφορά του! Η Αγία Τριάδα άρχισε να οικοδομείτε το 1876 και τα  θυρανοίξια της έγιναν την 21 Ιούλιου 1885- όπως είναι καταγεγραμμένα με ντοκουμέντα στο βιβλίο Φιλιάτες- Ιστορικά και Λαογραφικά στοιχεία. Πολύς ο κόσμος που παρακολουθησε την περιφορά. Ένα βιντεάκι απο το ξεκίνημα που ανάρτησε η Ελευθερία Τσέλα! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ κι απο την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Παρασκεύας Τσεβάς Βλάχος Με κατάνυξη και σεβασμό συμμετείχαμε όλοι στην περιφορά του Επιταφίου, τιμώντας τη θυσία και το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας καλή δύναμη, υγεία και η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει τις καρδιές μας με πίστη, αισιοδοξία και αλληλεγγύη. Καλή Ανάσταση!

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο