Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΑΝΑΡΤΗΣΕ: Ιφιγένεια Μυλωνά 

Θέλουμε να εκφράσουμε και δημόσια, τις θερμές μας ευχαριστίες, σε όλους όσους στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας .

Το ενδιαφέρον και η έμπρακτη αλληλεγγύη σας , μας γεμίζουν αισιοδοξία και αποτελούν κοινωνικές αξίες που πρέπει να αναδεικνύονται.

Είμαστε ευγνώμονες και συνεχίζουμε…

Το Σάββατο 31/1 η ΘΕΟΦΙΛ, θα παρουσιάσει το «Η Χώρα των Αθώων» στο 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας στην Πάτρα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο παρουσιάζουμε το έργο «Η Φόνισσα» σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά.

Παράλληλα με εντατικούς ρυθμούς «δουλεύουμε» τη νέα μας παραγωγή με τίτλο

«Νύχτα Παθών», ενώ στηρίζουμε, με κάθε τρόπο, την «Λωξάντρα» , μια υπέροχη προσπάθεια των μαθητών, του ΓΕΛ Φιλιατών «Μιχάλης Γκανάς».

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο