Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Γέμισε η πάνω πλατεία- παραδοσιακός τόπος συνάθροισης και συνάντησης των τέτοιων ημερών για το Φιλιάτι. Γέμισε τρόπος του λέγειν, γιατί πλέον μόνο ένα κατάστημα υπάρχει να εξυπηρετήσει τον τόσο κόσμο. Και ήταν όντως πάρα πολλοί οι ξενιτεμένοι μας που ήρθαν κι έδωσαν το παρόν εκεί, απολαμβάνοντας το αντάμωμα και τις χαρές των ημερών.

Είχα καιρό να απολαύσω την πάνω πλατεία και χάρη στο αγαπητό μου Παναγιώτη Ανυφαντή, ανηφόρισα και βίωσα ένα όμορφο πρωινό. Στην παρέα μας ήρθε κι ο Αλέκος Παπαδόπουλος με τον γιό του Κωνσταντίνο, κάνουν Πάσχα στο Γηρομέρι- τους απαθανάτισε ο φακός μας και έξω από το Κρεοπωλείο Βασίλη Μπουκουμάνη όπου πήγαν να προμηθειτούν τα παραδοσιακά κρεατικά της Πασχαλιάς.

Αργότερα ήρθε κι ο φίλος και παλιός συνεργάτης Πέτρος Παππάς και το πρωινό έκλεισε με τον φίλο και παλιό συνάδελφο Κώστα Λαγό και την σύζυγο του Λίτσα… και το 3ο ούζο!

Το βράδυ μάθαμε ότι ο δήμος Φιλιατών- Ηλιάνα Σπανόπουλου και Φώτης Μέγγουλης- μετέφεραν από τα Γιάννενα το Άγιο Φως… βοήθεια μας!

Την ακολουθία της Ανάστασης κατέγραψε υπέροχα από το ρουφ γκάρντετ του Ο Μάρκος Παπαφωτίου- δείτε την στο FB γιατί δεν κατάφερα να την αντιγράψω- είναι κλειδωμένη η λειτουργία.

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντας, με υγεία και χαρά σε όλον τον κόσμο!

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο