Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΑΝΑΡΤΗΣΕ: Θάνος Τζήμερος

Η αλήθεια είναι ότι όταν έστελνα πολλούς της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ να ψηφίσουν Κασσελάκη, για να γελάσουμε, δεν περίμενα τέτοιο τρελό κέφι. Στεφανάκο λεβέντη μου και υπόλοιποι κλόουν του συριζαϊκού τσίρκου, να είσαστε καλά να σκορπίζετε γέλιο και χαρά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Επί χιλιάδες χρόνια στην Αφρική η μία φυλή έσφαζε (και μέχρι πρότινος έτρωγε) την άλλη. Δεν αλλάζει αυτή η «κουλτούρα» με μερικά επιδόματα,

Οι πολυπολιτισμικοί εμπλουτιστές καλούν για τζιχάντ στη Δανία, που τους τρέφει με τα λεφτά των Δανών φορολογούμενων. Πόσο ηλίθιοι είναι οι ηγέτες της Ευρώπης. Μα πόσο ηλίθιοι!

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο