Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΑΝΑΡΤΗΣΕ: @stavros2s

Την έγδυσαν, τη βίασαν, τής έσπασαν τα γόνατα και την αποκεφάλισαν. Και η ΟΛΜΕ κάνει στάση εργασίας υπέρ των δολοφόνων της.

Εικόνα

ΑΝΑΡΤΗΣΕ: @GreekAnalyst

Λέμε πως θέλουμε να λύσουμε το δημογραφικό την ίδια στιγμή που αμέτρητες αιτήσεις απόκτησης υπηκοότητας από Έλληνες ομογενείς παίρνουν χρόνια αντί για μέρες. Μπορεί να λύσει αυτό από μόνο του το πρόβλημα; Όχι. Είναι όμως μια αρχή και δείχνει πόσο λίγο αξιολογούμε την ομογένεια.

ΑΝΑΡΤΗΣΕ: Αναχωρητής ΨΟΦΟΣ  India  – Free Tibet

Όλοι οι ηλίθιοι λένε να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Γάζα κ ότι 30 μέρες είναι αρκετές. Κανένας πούστης όμως από δαύτους ΔΕΝ λέει να απελευθερώσει πρώτα η Χαμάς τους 240 ομήρους που τους κρατάει 30 μέρες.

ΑΝΑΡΤΗΣΕ: @AggelikiSays

H κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει 600 εκ από τα 40 δισ της φοροδιαφυγής το χρόνο και υπάρχουν αντιδράσεις…

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο