Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Αναρτησε: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου Αν η πόλη των Φιλιατών δεν αποκτήσει ανάπτυξη, δυστυχώς, καμία επιχείρηση δε θα μπορέσει να επιβιώσει.

Μέτρα :

1)Επιβάλλεται η δημιουργία οδικού άξονα τύπου Εγνατίας οδού που να περνάει έξω από το νοσοκομείο και να συνδέει Ηγουμενίτσα Μαυρομάτη

2)Αγορά η προμήθεια δύο ηλεκτρικών λεωφορείων από το δήμο Φιλιατών, που να εξυπηρετούν τους πολίτες, το ένα τη Μουργκάνα και το άλλο τη Σκάλα Φιλιατών δύο φορές την εβδομάδα.

Ο νέος δήμαρχος ,θα πρέπει επιτέλους να λύσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου ,τα τεράστια προβλήματα στον Πρωτογενή τομέα της περιοχής. Αν δεν επανέλθουν οι δημόσιες υπηρεσίες και τα υποκατάστημα τα τραπεζών στην πόλη, τότε ο δήμος θα μετατραπεί σε ένα απλό Κεφαλοχώρι.

Σίγουρα ο δήμος θέλει άτομα που να θέλουν να προσφέρουν και όχι να πάρουν.

Ανάρτησε: Kostas Makripoulias Ενάμιση εκατομμύριο για έναν κύκλο στο Φιλιάτι κάποιος τρώει με χρυσά κουτάλια . Τίποτα δεν θα γίνει στο Φιλιάτι . Οι επαρχιακοί δρόμοι έχουν να φτιαχτούν από έπη Δικτατορίας . Όλα τα λεφτά πάνε στα Γιάννενα . Η Θεσπρωτία είναι η ποιο υποβαθμισμένος Νόμος σε όλη την Ελλάδα .

Ανάρτησε η ιστοσελίδα: Κρίμα κι άδικο, Ένα καφέ έχει απομείνει στην πάνω πλατεία Φιλιατών και το έκλεισαν για μέρες, μετά από καταγγελία για ηχορύπανση. Από πληροφορία τις καταγγελίες τις κάνει ένα μόνο άτομο, το οποίο ζει μόνιμα εκτός Φιλιατών… και έρχεται άδω σπάνια …για να βγάλει το άχτι του!

Ανάρτησε φίλος: Λαθρομετανάστες στα σύνορα μας Πάνω από 20 λαθρομετανάστες πιθανόν Πακιστανούς είδε νεαρό ζευγάρι που πήγε για μπάνιο στη Συκιά Σαγιάδας. Ήταν δίπλα στην πλαζ σε ένα βαθούλωμα του εδάφους για να μη φαίνονται και ήταν σαν κάτι να περίμεναν…

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο