Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΘΕΜΑ:«11ηΠρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου »

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών δια ζώσης που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 8), στις 24Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη   και ώρα 18:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και την υπ’ αριθμ. 375/2-6-2022 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 20/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ με θέμα: Έγκριση 2ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ << Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φιλιατών – ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ>> Οικονομικού έτους 2023>>.

Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος κα Παππά –  Μάλλιου Ουρανία

2.Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας – πυρασφάλειας του Δήμου Φιλιατών.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

3.Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση των Συμβουλίων Ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας για το έτος 2023.

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

4.  Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΨΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» του Δήμου Φιλιατών.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

  •  Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση αρδευτικού δικτύου στις κοινότητες Πλατάνου και Αγίου Νικολάου» του Δήμου Φιλιατών.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

6.  Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή υδρομάστευσης και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Χαραυγής» του Δήμου Φιλιατών.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

7.Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ, ΜΗΛΕΑΣ, ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΞΕΧΩΡΟΥ», του Δήμου Φιλιατών.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

  • Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ»

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

  • Έγκριση σύναψης σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας για τη σύνταξη και θεώρηση μελέτης με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ».

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

  1. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΔΟΝΑΤΟ»

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

  1. Έγκριση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Φιλιατών και Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας για την εκτέλεση του υποέργου 3 «Διεξαγωγή Αρχαιολογικών Ερευνών και Εργασιών του υποέργου 1 «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Σκάλας Φιλιατών Δήμου Φιλιατών».

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: