Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023επισκέφθηκαν τον ΑντιπεριφερειάρχηΘεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη ο Πρέσβης της Βουλγαρίαςσυνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο.Η συνάντησηπραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Πρέσβη στην περιοχήόπουπέρυσι σε πολύνεκροναυάγιοχάθηκανπολλοίΒούλγαροι πολίτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχηςπροσκάλεσε καιπαρευρέθηκαν  στη συνάντηση , οι πυροσβέστες από την ΠυροσβεστικήΥπηρεσίαΘεσπρωτίας  που συμμετείχαν στην επιχείρησηδιάσωσηςστο φλεγόμενο πλοίο :

-Υπαρχιπυροσβέστης Μασιάς Γεώργιος του Χαριλάου

-Υπαρχιπυροσβέστης Κοσκινάς Σωτήριος του Πέτρου

-Υπαρχιπυροσβέστης Δήμας Ηλίας του Μάρκου

Ο κ. Πρέσβηςευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη φιλοξενία και τη δυνατότητα που του έδωσε να γνωρίσει από κοντά, να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες και να τους προσφέρει αναμνηστικά δώρα, που με αυτοθυσία ανέβηκαν στο φλεγόμενο πλοίο  και έσωσαν ανθρώπινες ζωές .

Στις αντιφωνήσεις που ακολούθησαν δεσμεύτηκαν εκατέρωθεν , η συνάντηση αυτή να αποτελέσει την απαρχή μιας γονιμότερης συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος .

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

  Π.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: