Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Ήταν ελαιοτριβείο των αφών Αγγελόπουλου το οποίο αρχές της δεκαετίας του ‘90 διαμορφώθηκε σε Club από 3 φέρελπις νέους του καιρού, τους: Ανδρέα Καραμπίνα, Δημήτρη Μπεράτη και Κώστα Αναστασίου.

Το 2013-16 λειτούργησε από τα αδέλφια Μιχάλη & Αλέξανδρο Κώτση για 3 χρόνια & 3 μήνες. Αυτά τα χρόνια διασκέδασαν στο ¨Λιοτρίβι¨ χιλιάδες Θεσπρωτοί, εργάσθηκαν στα διάφορα πόστα 74 άτομα και 112 καλλιτέχνες εμφανίσθηκαν στο πάλκο του- κάποιοι από τα πολύ γνωστά ονόματα της Ελλάδας: Έτσι για τη ιστορία, ενδεικτικό της οικονομικής του κίνησης είναι ότι σε αυτό το διάστημα εισπράχθηκαν: 422.115  ευρώ. Από αυτά πήγαν: για πληρωμές εργαζόμενων 74.660, για αγορά ποτών: 191.282 κλπ κλπ. Το 2016 το Club το άλλαξε ιδιοκτήτη η οποία το λειτούργησε για έναν περιπου χρόνο κι απο τότε παραμένει κλειστό και περιμένει έναν δραστηριο επιχειρηματία!

Σχολιάστε

Ετικετοσύννεφο