Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ανέδειξε την εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.  προσωρινό ανάδοχο του έργου για την «Αναβάθμιση του οδοφωτισμού του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ηπείρου».

Προσωρινοί ανάδοχοι αναδείχτηκαν επίσης και τα έργα:

 • «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων ρεμάτων και τάφρων και αποκαταστάσεις αντιπλημμυρικών έργων της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 450.000. Ανάδοχος: Κωνσταντίνος Μπεζαλής.
 • «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Δρυόφυτου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος Χαράλαμπος Αφρατάτος.

Επίσης η Ο.Ε. ανέδειξε τους οριστικούς αναδόχους για τα έργα:

 • «Άμεση αποκατάσταση 16ης επαρχιακής οδού προς Αετόπετρα Δωδώνης», προϋπολογισμού 285.000,00 €. Ανάδοχος: Σ&Γ. ΑΛΕΞΙΟΥ Ο.Ε.
 •  «Κατασκευή-αποκατάσταση γέφυρας στο Λούρο ποταμό στην περιοχή Τερόβου»,προϋπολογισμού 140.000 €. Ανάδοχος ΖΙΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
 •   «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακού δικτύου προς Δροσοχώρι και σύνδεση με όμορα Δημοτικά Διαμερίσματα», προϋπολογισμού € 99.200. Ανάδοχος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ Ε.Δ.Ε.
 •  «Άμεση προστασία βάθρων γεφυρών Ασπροχωρίου και Καταμάχης Δήμου Δωδώνης», προϋπολογισμού 167.000 €. Ανάδοχος: TSAGOIL O.E.
 • Eπέκταση δικτύου ύδρευσης Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων», προϋπολογισμού 69.835 ευρώ. Ανάδοχος Δημήτριος Φάφας


Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων: 

 • Έργα αντιστηρίξεων, άρσης καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεων, καθαρισμού υπαρχόντων τεχνικών και κατασκευής νέων, σήμανσης και ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 243.638
 • «Κατασκευή πεζοδρομίων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 499.864,36
 • «Άμεση αποκατάσταση φθορών στη γέφυρα “Καμάρα” Μεγαλόχαρης»,προϋπολογισμού € 65.000.
 • «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Νικολιτσίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος: Χρήστος Κώστας.
 •   «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για τη μελέτη αποκατάστασης κάστρου Κιάφας», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος: ΑΝΑΧ- ΙΤΓ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
 •  «Επικαιροποίηση της μελέτης του έργου “Κατασκευή έργων διευθέτησης ρέματος στο Δήμο Πάργας (ρέμα Τούση)», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΦΡΑΤΑΤΟΣ.

Επίσης από την Ο.Ε. εγκρίθηκαν δύο προγραμματικές συμβάσεις με Δήμους και συγκεκριμένα:

 • Με τον Δήμο Πρέβεζας για το έργο: «Βελτίωση, συντήρηση, ασφαλτόστρωση και σήμανση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 300.000 €
 • Με το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων για το έργο «Αποπεράτωση περιπατητικών και οδών χαμηλής κυκλοφορίας στη Δ.Ε. Πραμάντων», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

Η  Ήπειρος, ο απόλυτος προορισμός αυθεντικών

εμπειριών, στη Philoxenia 2022

Ολοκληρωμένη και στοχευμένη ήταν η παρουσίαση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», η οποία πραγματοποιήθηκε από 18-20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, στην οποία συμμετείχε μέσω του Έργου: «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου, ως προορισμού που προσφέρει μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία διακοπών σε κάθε επισκέπτη, κάθε εποχή του χρόνου.

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργάνωσε στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης, μια διαδραστική παρουσίαση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.  Εκεί ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΤ3 Κωστής Ζαφειράκης, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο,τη βιωματική εμπειρία του από τα ταξίδια στην Ήπειρο, δίνοντας έμφαση στη φιλοξενία των ανθρώπων, τις μυρωδιές και γεύσεις του τόπου, τις κρυμμένες ομορφιές της Ηπείρου στην ενδοχώρα και τα παράλια,όπου ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να ζήσει αυθεντικές εμπειρίες. 

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι παραδοσιακές πίτες που ετοίμασαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ιωαννίνων «Πήγασος» , ενώ  το χορευτικό τμήμα του  Λαογραφικού Συλλόγου «Κωστηλάτα»,από τα Θεοδώριανα της Άρτας, δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, μιλώντας  σε δημοσιογράφους Μ.Μ.Ε της Θεσσαλονίκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ήπειρος, ως προορισμός 4 εποχών, καλύπτει τα ενδιαφέροντα κάθε επισκέπτη. Διαθέτει εκπληκτική φύση,  πανέμορφες ακτές της,  μακραίωνη ιστορία ,  γαστρονομία  που βασίζεται στα ποιοτικά τοπικά προϊόντα και ανεξάντλητες δυνατότητες στον τομέα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Η Ήπειρος είναι  Περιφέρεια που μέσω των στοχευμένων δράσεων προβολής που υλοποιούμε, μπορούμε να πούμε, πως πλέον  διαθέτουμε ένα τουριστικό προϊόν αναγνωρισμένης αξίας».

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού & Απασχόλησης Χάρης Λαζάνης, ως επικεφαλής της αποστολής, σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Περιφέρεια Ηπείρου, αναπτύσσεται ταχύτατα στο κομμάτι του τουρισμού και με τη συμμετοχή της κάθε χρόνο στην Philoxenia, προβάλλει συνολικά τον προορισμό, ο οποίος δεν έχει τίποτε να ζηλέψει συγκρινόμενος με άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, τα στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου, συναντήθηκαν με θεσμικούς φορείς, δημοσιογράφους και bloggers. Συναντήσεις Β2Β με Έλληνες και ξένους TourOperator, μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποίησαν με εκπροσώπους τους: η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, το Επιμελητήριο Άρτας, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

 Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου φιλοξενήθηκαν επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, ο Δήμος Ιωαννιτών, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ Γιώργο Λώλη,ενώ επίσκεψη πραγματοποίησαν , ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Ν. Γεωργάκος, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ν.Ζαχαριάς, ο Αντιδήμαρχος Κόνιτσας κ. ΆρηςΛαζογιάννης , ο Αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κ. Ευ. Γιωτόπουλος και η Ένωση Ξενοδόχων Πάργας. Με έντυπο προωθητικό υλικό συμμετείχαν οι Δήμοι Πρέβεζας, Πάργας, Ζαγορίου και τουριστικές επιχειρήσεις της Ηπείρου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας στο τριήμερο της Έκθεσης επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Τουρισμού και Σοφία Ζαχαράκη,η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, ο Βουλευτής Θες/νίκης κ. Δημήτρης Κούβελας, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία κ.κ. Αλέξανδρος Θάνος κι Αγγελος Χαριστέας,  δημοσιογράφοι ως   και σημαντικός αριθμός επισκεπτών.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Απόλυτη θετική κρίνεται η συμμετοχή της Περιφέρειας στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022 που οργανώθηκε στα Ιωάννινα 17 / 18 Νοεμβρίου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ανταγωνιστικών Συμβουλίων (GlobalFederationofCompetitiveCouncils) με έδρα την Ουάσιγκτον αφού το Συμβούλιο αναγνώρισε ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΟΜΒΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το συνέδριο οργανώθηκε με την υποστήριξη του Ελληνικού Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας και την συμμετοχή 30 και πλέον συνέδρων από όλο την Κόσμο όπως Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Βραζιλία, Καζακστάν κ.α.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν από πλευράς Περιφέρειας τόσο:

1)το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας ως η δομή στέγασης των εταιρειών του ΠΟΛΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ που σιγά σιγά δημιουργείτε με τις υφιστάμενες, αλλά και τις νέες (DigitalBanking, Deloitte, PWC) εταιρείεςστην πόλη, όσο

2) Το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Έρευνας & Καινοτομίας» της Περιφέρειας με τίτλο«Ενίσχυση ΜΜΕ για ερευνητικά έργα στους τομείς της αγροδιατροφής, υγείας και βιοτεχνολογίας» μέσω του οποίου χρηματοδοτήθηκαν 46 έργα συνεργασίας 60 Ηπειρωτικών επιχειρήσεων με αντίστοιχους ερευνητικούς φορείς.

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης, στο περιθώριο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους προσκεκλημένους θέματα όπωςοι καλές διεθνείς πρακτικές εφαρμογής έρευνας,και δημιουργίας πόλων καινοτομίας, καθώς και την άποψη τους για το Ηπειρώτικο εγχείρημα του ΠΟΛΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ και την επιτυχή υλοποίηση του. 

Με την Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κυρία DeborahWinceSmith, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Παραρτήματος κύριο Σίμο Αναστασόπουλο, και άλλους επίτιμους προσκεκλημένους όπως οι ξένοιHamaguchiMichinari (Ιαπωνία), CarlosAndreBulhoesMendes (Βραζιλία), SpyrosDimolitsas (ΗΠΑ), RobertoAlvarez (ΗΠΑ), JamesMetson (Νέα Ζηλανδία), και HasriHasan(Μαλαισία) ο Περιφερειάρχης συζήτησε τις προοπτικές συνεργασίας μαζί τους, και την προώθηση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας.

Στο τέλος των εκδηλώσεων του διημέρου οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη ειδικότερα για την ενεργή συμμετοχή, και την φιλοξενία του Συνεδρίου στα Ιωάννινα.

Θετικά αποτελέσματα από την 1η  συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 31ηHermesExpo των ΗΠΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετείχαν για πρώτη φορά στην 31ηHermesExpoπου πραγματοποιήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη έκθεση λειτούργησε ως «βατήρας» για τις ηπειρωτικές επιχειρήσεις του κλάδου των προϊόντων και του τουρισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία νέων οικονομικών «δεσμών» στην Αμερικανική αγορά. Οι επτά επιχειρήσεις προϊόντων που συμμετείχαν στην Έκθεση, είχαν απτά αποτελέσματα καθώς ήδη έκλεισαν εμπορικές συμφωνίες.

Παράλληλα η Περιφέρεια, προέβη και σε προβολή του προορισμού της Ηπείρου των 4 εποχών, για την οποία εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ηπείρου αποτελούνταν από τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Οδυσσέα Πότση- Βασίλη Γοργόλη, του περιφερειακούς συμβούλους Βασίλη Καλούδη – Χάρη Λιούρη, τη Διευθύντρια Τουρισμού  Ιουλία Μαρκούλα και την προϊσταμένη Προώθησης και Προβολής προϊόντων Σοφία Φούκη. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης τα μέλη της αποστολής είχαν επαφές με εμπορικούς αντιπροσώπους διανομής και γενικά με  άτομα που  θα αποτελέσουν συνδετικούς κρίκους μεταξύ των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων και των αγορών της Αμερικής.

Με τη λήξη της Έκθεσης η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ηπείρου επισκέφθηκε διαδοχικά τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη Κων. Κωνσταντίνου, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιου Συμβούλιου Ηπειρωτών Χρυσόστομου Δήμου και άλλους φορείς της Ομογένειας.

Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής

(Συνεδρίαση Τρίτη 22 Νοεμβρίου)

 Την Τρίτη 22-11-2022 και ώρα 09:30  συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου,  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

 1. Έγκριση του Πρακτικού Νο1/03-11-2022 της Επιτροπής του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγουγια την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης, της Β΄ Φάσης – Στάδιο ΙΙ:Πρόσκληση Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών του Έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου».
 2. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 05-10-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Νικολιτσίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.
 3. Έγκριση του από 15-11-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για τη μελέτη αποκατάστασης κάστρου Κιάφας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
 4. Έγκριση του από 17-11-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επικαιροποίηση της μελέτης του έργου “Κατασκευή έργων διευθέτησης ρέματος στο Δήμο Πάργας (ρέμα Τούση)”», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
 5. Έγκριση του από 08-11-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 31-10-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Δρυόφυτου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.
 6. Έγκριση των Πρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 26-08-2022ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου Π.Ε. Ιωαννίνων», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.
 7. Έγκριση των Πρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 02-09-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου Π.Ε. Πρεβέζης», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.
 8. Έγκριση τωνΠρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 29-08-2022ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου Π.Ε. Άρτας», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ.
 9. Έγκριση της προμελέτης στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου «Μελέτη αποκατάστασης του βυζαντινού μνημείου Ι.Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας», αναδόχου Ένωσης Οικονομικών Φορέων «ΜΑΚΡΥΝΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΝΝΑ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΚΟΥΣΤΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ».
 10. Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση φθορών στη γέφυρα “Καμάρα” Μεγαλόχαρης», προϋπολογισμού € 65.000,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
 11. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ανάπλαση εισόδου Κόνιτσας (Α’ Φάση)», αναδόχου «Κ/Ξ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΦΛΗΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΑΡΓΙΩΤΗΣ», μέχρι την 30-06-2023.
 12. Έγκριση χορήγησης επιμήκυνσης χρονοδιαγράμματος εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας από καταπτώσεις-διαβρώσεις-κατολισθήσεις στην περιοχή ΜαυρολάγκαδοΠαλαιοχωρίουΣυρράκου», αναδόχου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», μέχρι την 30-06-2023 σύμφωνα με το άρθρο 153 του Ν. 4938/2022.
 13. Έγκριση παράτασης του χρόνου υποβολής του τρίτου παραδοτέου, της σύμβασης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το σχεδιασμό και την ωρίμανση των διαδικασιών του έργου “Ανάπτυξη και λειτουργία υποδομών κέντρου δεδομένων (DataCenter) στο Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας (Μονάδα προηγμένης τεχνολογίας) της Περιφέρειας Ηπείρου”».
 14. Έγκριση παράτασης του χρόνου υποβολής του δεύτερου παραδοτέου, της σύμβασης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Τεχνικός σύμβουλος για την επικαιροποίηση της μελέτης «Μελέτη ανάπλασης – αξιοποίησης – προστασίας λίμνης Παμβώτιδας – παραλίμνια οδός».
 15. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου μέσης τάσηςτου ΔΕΔΔΗΕστο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην παραλιακή οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στις χ.θ. 5+900 (συμβολή με την οδό Λασκαράτου) και στη θέση Φραξήλα».
 16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργουτης ΠεριφέρειαςΗπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Καστροσυκιάς (παροχή υπηρεσιών)».
 17. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 21-09-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση 16ης επαρχιακής οδού προς Αετόπετρα Δωδώνης», προϋπολογισμού 285.000,00 € με ΦΠΑ.
 18. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 26-09-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή-αποκατάσταση γέφυρας στο Λούρο ποταμό στην περιοχή Τερόβου», προϋπολογισμού 140.000,00 € με ΦΠΑ.
 19. Έγκριση του από 11-11-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακού δικτύου προς Δροσοχώρι και σύνδεση με όμορα Δημοτικά Διαμερίσματα», προϋπολογισμού € 99.200,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
 20. Έγκριση του από 18-11-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση προστασία βάθρων γεφυρών Ασπροχωρίου και Καταμάχης Δήμου Δωδώνης», προϋπολογισμού 167.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
 21. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου Ζαγορίου», αναδόχου «Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.», μέχρι την 30-06-2023.
 22. Απόφαση για την μή άσκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αριθμ. 507/2022 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων.
 23. Έγκριση ανάθεσης της δικαστικής εκπροσώπησης της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την άσκηση του ενδίκου μέσου της αίτησης συμμόρφωσης της Διοίκησης (Ν. 3068/2002 ΦΕΚ Α274/2002) με την υπ’ αριθμ. 434/2021 απόφαση του ΣτΕ.
 24. Έγκριση των Πρακτικών 5/09-11-2022 και 6/16-11-2022(αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, τετραετούς διάρκειας, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 & 2025-2026 συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 16.740.057,33 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
 25. Έγκριση των Πρακτικών Νο1/11-11-2022 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής/τεχνικών προσφορών) και Νο2/14-11-2021 (αξιολόγηση οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας ανοιχτού (άνω των ορίων) ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων, για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της, για το έτος 2023, συνολικού προϋπολογισμού 1.530.658,63 € με Φ.Π.Α.
 26. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή υπαλλήλου του Τμήματος ΚΤΕΟ Ιωαννίνων, σε σεμινάριο Τεχνικών Διευθυντών για ελεγκτές ΚΤΕΟ, το διάστημα 29/11-01/12/2022.
 27. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημοσίευση Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού, χωρίς να απαιτείται διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, επί της Μ.Π.Ε. του έργου «Έργα επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Τ.Κ. Κεφαλόβρυσου, Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου, Δ. Πωγωνίου, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου», με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου.
 28. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης γαστρονομίας και Β2Β στην έκθεση FOOD & LIFE 2022 στο Μόναχο το διάστημα 30/11-04/12/2022.
 29. Έγκριση μετάβασης Περιφερειακών Συμβούλων στο Μόναχο το διάστημα 29/11-5/12/2022 για την έκθεση FOOD & LIFE 2022 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
 30. Έγκριση ανάθεσης εργασιών για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση FOOD & LIFE 2022, που διοργανώνεται στο Μόναχο της Γερμανίας, το διάστημα 30/11-04/12/2022.
 31. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη διαφημιστική καταχώρηση της Περιφέρειας Ηπείρου στο ένθετο ΔΙΑΚΟΠΕΣ (χειμερινή έκδοση) της εφημερίδας ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
 32. Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 160432/7284/14-10-2022απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Έγκριση μετάβασης του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Χαρίλαου Λαζάνη και της Ειδικής Συμβούλου της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής και Δημόσιας Υγείας Αρετής Στασινού στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 17-21/11/2022 για την έκθεση PHILOXENIA 2022 και έγκριση αντίστοιχων δαπανών».
 33. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετάβαση στελέχους της Αναπτυξιακής Ηπείρου Α.Ε. στο Παρίσι για την αξιολόγηση του φακέλου ένταξης του Ζαγορίου στον κατάλογο πολιτιστικών τοπίων της UNESCO.
 34. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – βελτίωση – επέκταση ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας», αναδόχου «Ι. ΚΑΛΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δ.τ. ΔΙΟΠΤΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε.», μέχρι την 31-03-2023.
 35. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συλλογή τεχνικών στοιχείων για την ολοκλήρωση μελετών κατασκευής κυκλικών κόμβων στο οδικό δίκτυο ΠΕ Άρτας στις θέσεις: Άγιος Σπυρίδωνας, Κωστακιοί και Γαβριά (παροχή υπηρεσιών)», αναδόχου Ευάγγελου Φούζα, Τοπογράφου Μηχανικού, μέχρι την 28-02-2023.
 36. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή ποσού σε εταιρεία κατόπιν εκ παραδρομής κατάθεσής του σε τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε. Άρταςαντί του Ταμείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας του ΥΠΑΑΤ.
 37. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του προϋπολογισμού της Π.Ε. Άρταςοικ. έτους 2022 για αμοιβές και προμήθειες τραπεζών και πιστωτικών ιδρυμάτων.
 38. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.
 39. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών και για εργασίες επισκευής και συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων της Π.Ε. Άρτας.
 40. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ/07-11-2022(αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχων για την προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής της Πράξης «»ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018 -2019″ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ: Π.Ε. ΑΡΤΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5029822», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) 2014-2020» από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, συνολικού προϋπολογισμού 769.957,42 € με  Φ.Π.Α. και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
 • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/Π.Ε. Θεσπρωτίας και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την από κοινούενιαίαλειτουργία του ΣυστήματοςΚοινόχρηστων Ποδηλάτων και ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης.
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετακίνηση υπαλλήλων της Περιφέρειας Ηπείρου, στην Βενετία της Ιταλίας για την συμμετοχή στο τελικό συνέδριο του έργου «THEMATIC – THEmaticTourismfoundedINNOVATIONCapacities» που υλοποιεί η Π.Ε Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο του ΠρογράμματοςInterregADRION 2014-2020.
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αγορά εξοπλισμού για το Εκθεσιακό Κέντρο στο πλαίσιο του Έργου “CLLD – Community -LedLocal Development of Cultural Tourism in Greece and Albania” του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg IPA CBC Greece-Albania  2014-2020».
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης (παροχή υπηρεσιών) για μίσθωση μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, σε βάρος του ΕΦ/ΚΑΕ 9762.01.000.01 του προϋπολογισμού της οικ. έτους 2022.
 • Απόφαση επί αιτήματος, για εξωδικαστικό συμβιβασμό, με καταβολή αποζημίωσης εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Θεσπρωτίας, για υλικές ζημιές από τροχαίο συμβάν.
 • Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών, διάθεσης πιστώσεων και δέσμευσης πολυετών υποχρεώσεων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στην συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορύτιανης, Χριστουγεννιάτικης Γιορτής τον Δεκέμβριο του 2022.
 • Έγκριση του από 15-11-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 15-11-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016,  για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων ρεμάτων και τάφρων και αποκαταστάσεις αντιπλημμυρικών έργων της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 450.000,00 με ΦΠΑ.
 • Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Έργα αντιστηρίξεων, άρσης καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεων, καθαρισμού υπαρχόντων τεχνικών και κατασκευής νέων, σήμανσης και ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 243.638,70 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
 • Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Κατασκευή πεζοδρομίων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 499.864,36 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
 • Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα Δ. Πρέβεζας», αναδόχου SICAPATE, μέχρι την 12-06-2023.
 • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/Π.Ε. Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση, συντήρηση, ασφαλτόστρωση και σήμανση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 300.000,00 € με ΦΠΑ και ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης.
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τα υποέργα 1, 2 και 3 του έργου «Κατασκευή κύριας διαδρομής Δικτύου Ποδηλατοδρόμων Π.Ε. Πρέβεζας (Ιόνια Διαδρομή)».
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη μεταφορά των μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Πρέβεζας στους τόπους εργασίας τους.
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Πρέβεζας.
 • Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.
 • Έγκριση υποκατάστασης αναδόχου – εκχώρηση σύμβασης για την εκτέλεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας.
 • Έγκριση ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών οργάνωσης και υποστήριξης των δράσεων του ΤΕΒΑ για τις ανάγκες των εταίρων της Κ.Σ. Π.Ε. Πρέβεζας στο πλαίσιο της Πράξης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, Διοικητικές δαπάνες και Παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019 / ΚΣ Π.Ε. Πρέβεζας με Κωδικό ΟΠΣ 5029481».
 • Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 175351/5755/11-11-2022 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου περί 2ης μετάθεσης καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και ηλεκτρονικής αποσφράγισης αυτών για την αριθ. 140347/4841/05-10-2022 (ΑΔΑΜ:22PROC011366920), με Α/Α Συστήματος: 172520,1 διακήρυξη της Π.Ε. Πρέβεζας».
 • Έγκριση των ΠρακτικώνΙ/08-11-2022 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών) και ΙΙ/18-11-2022 (αξιολόγηση οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με τίτλο «Προμήθεια αναλώσιμων εκτυπωτών – πολυμηχανημάτων – φωτοαντιγραφικών, γραφικής ύλης και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, των Δ/νσεων Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ν. Πρέβεζας, για το έτος 2023», συνολικού προϋπολογισμού 75.000,00 € με ΦΠΑ.
 • Έγκριση των Πρακτικών 1/08-11-2022 και 2/14-11-2022 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, τετραετούς διάρκειας, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 & 2025-2026, συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 7.333.238,42 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
 • Έγκριση διενέργειας και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη αναδόχου για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των κτιρίων στέγασης των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, καθώς και των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νομού Πρέβεζας, για το έτος 2023», συνολικού προϋπολογισμού 74.846,40 € με ΦΠΑ, συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού και έγκριση δαπάνης για την κάλυψη δαπανών δημοσίευσης της διακήρυξης.
 • Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Πρέβεζας οικ. έτους 2022 (επιστροφή παραβόλων).
 • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, στη διοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης – συναυλίας για τη παρουσίαση Λευκώματος της Φιλαρμονικής Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΑΣ».
 • Έγκριση Πρωτοκόλλων Παραλαβής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019»/ ΚΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ-Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
 • Έγκριση του 2ουΑ.Π.Ε. (υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργουτης Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού προς Αρχαιολογικό χώρο Καστρίτσας (Ά φάση)», αναδόχου«ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ».
 • Κατάρτιση αναμορφωμένου σχεδίου του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το έτος 2023 και υποβολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: