Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Καλείστε να συμμετάσχετε στην 3η τακτική συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ  του Δήμου Φιλιατών που θα γίνει Δια Περιφοράς στις 29Νοεμβρίου 2022 ,ημέρα Τρίτη   και ώρα από 9:30 π.μ. έως και 12:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 περί << Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης>>, παράγραφος 2& 3 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 78 παρ. 2 & 3 του Ν. 4555/2010 Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι  για  λήψη απόφασης στα παρακάτω θέμα.

1ο ΘΕΜΑ : Διατύπωση γνώμης για το σχέδιο Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2023 Δήμου Φιλιατών.
  • Σχέδιο  του Προϋπολογισμού είναι αναρτημένο , όπως έχει συνταχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών
  •  ( Διαύγεια, επιτροπή διαβούλευσης)

 Σημειώνεται ότι , η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς  , για λόγους   διασφάλισης της δημόσιας υγείας , σύμφωνα με  της από 11.03. 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου << Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του ΚορωνοιούCOVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του >>σύμφωνα με  το άρθρο 78 του Ν. 4954 /2022.

Τα μέλη τακτικά ή αναπληρωματικά της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών καλούνται να ψηφίσουν και  θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας     στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών, ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτό, στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου  ή να το αποστείλουν με e-mail : ds.filiates@gmail.com, τηλ. 2664360155  στην ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία .

 Από τουςεπικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Φιλιατών και όποιος επιθυμεί , όπως συμμετάσχουν στην διαδικασία αποστέλλοντας τις προτάσεις και τις απόψεις τους επί των ανωτέρω θεμάτων με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του δημοτικού συμβουλίου  που είναι  ds.filiates@gmail.com,τηλ. 2664360155 στην ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία .

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη συμμετοχής του ημίσεος και πλέον των μελών της Επιτροπής με την αποστολή των σχετικών email, τηλ.,  για την έκδοση σχετικής απόφασης , η διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίασης θα επαναληφθεί την Τετάρτη  30 Νοεμβρίου από 9:30 π.μ. έως και 12:00 μ.μ., όποτε σε κάθε περίπτωση , θα θεωρηθεί ότι υφίσταται απαρτία, όπως εάν η συνεδρίαση λάμβανε χώρα δια ζώσης.

Σημειώνεται ότι τόσο η σχετική πρόσκληση της συνεδρίασης όσο και το σχέδιο του Προϋπολογισμού   έτους 2023είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δήμου Φιλιατών  .

Επίσης όποιος δεν μπορεί να ενημερωθεί από την ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών για τα ανωτέρω σχέδια , μπορεί   να παραλάβετε αντίγραφα αυτών  από το γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής Διαβούλευσης  .

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  της  Επιτροπής Διαβούλευσης

Ιωάννης Τ. Μποροδήμος 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: