Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Έργα αγροτικής οδοποιίας στους τρεις δήμους της Θεσπρωτίας ύψους 1,63 εκατομμυρίων ευρώ εντάχθηκαν στο σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με τον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων της Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, εγκρίθηκαν 4 αιτήσεις οι οποίες αφορούν: α. τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Ηγουμενίτσας συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 500.000 ευρώ, β. τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τοπική Κοινότητα Καταβόθρας του Δήμου Ηγουμενίτσας συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 200.000 ευρώ, γ. αγροτική οδοποιία Δήμου Φιλιατών συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 500.000 ευρώ και δ. τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Σουλίου συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 429.000 ευρώ.

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον αρμόδιο Υφυπουργό Γιώργο Στύλιο και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Παπαγιαννίδη γιατί πέτυχαν μια γενναία αύξηση του προϋπολογισμού που επέτρεψε την ένταξη πολύ περισσότερων έργων αλλά και την αξιολόγηση των αιτήσεων σε χρόνο-ρεκόρ κάτω των έξι μηνών, αντί των δύο χρόνων που απαιτούνταν στο παρελθόν», δήλωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: