Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Είναι ένα όραμα παλιότερων αρχόντων, να συντομευθεί ο δρόμος Φιλιατών για Ηγουμενίτσα, Εγνατία κλπ. Είχε μάλιστα μελετηθεί να γίνει σε δυο στάδια. Το ένα στάδιο της συντόμευσης- στον κάμπο Παραποτάμου- πραγματοποιήθηκε εδώ και αρκετά χρόνια επί Μπέζα.

 Το δεύτερο στάδιο- να βγει ο δρόμος πίσω από το Νοσοκομείο κατευθείαν στην Ελαία- περιμένει… Όμως τα τελευταία χρόνια διαμορφώθηκαν θετικές εξελίξεις για άλλη συντόμευση, μέσω του διανοιχθέντα δρόμου του βιολογικού που αρχίζει από τα Κλωστήρια και φτάνει στον κάμπο Ελαίας. Αυτός θα είναι σωστότερος γιατί δίνει διέξοδο στην κίνηση και προς φράγμα- μετά την ασφαλτόστρωση στον κάμπο Ελαίας  που έγινε πέρσι.  Επειδή κυκλοφόρησε πως σχεδιάζεται να γίνει κυκλικός κόμβος στην είσοδο των Φιλιατών- στην Παραλία- έχω την άποψη ότι θα είναι τζάμπα τα λεφτά και η ταλαιπωρία- δεδομένης βέβαια της σημερινής κίνησης. Ας το κοιτάξει κάποιος ειδικός κι ας μας πει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: