Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «Tour Natur2022»

Στη Διεθνή Έκθεση Ενναλακτικού Τουρισμού «Tour Natur2022»τουΝτίσελντορφ της Γερμανίας(που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά μαζί με την Διεθνή Έκθεση «Caravan Salon»,η οποία συγκαταλέγεταιστις μεγαλύτερες παγκοσμίως για τροχόσπιτα), θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο και φέτος η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2022στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ. 

Η Περιφέρεια Ηπείρου μετρά πολλές συμμετοχές στην συγκεκριμένη διοργάνωση και πέρυσι ήταν ο μοναδικός ελληνικός φορέας που συμμετείχε με δικό της περίπτερο. Φέτος αναμένεται να συμμετέχουν και άλλες Περιφέρειες και φορείς της χώρας μαςσε ειδική αίθουσα της Έκθεσης (Hall 3/stand Α08 η Ήπειρος)  που θα έχει αποκλειστική αναφορά στο «Ταξίδι και Φύση».

Η γερμανική αγορά και πρωτίστως η περιοχή της Βεστφαλίας-Ρηνανίας,  αποτελεί προτεραιότητα για την Ήπειρο, η οποία θεωρείται συνώνυμη του εναλλακτικού τουρισμού.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της, ως συνεκθέτες, Δήμους, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και επιχειρήσεις του κλάδου, ιδιαίτερα  αυτές που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό.

Οι συμμετέχοντες συνεκθέτεςθα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας προγραμματισμένες επαφές και συζητήσεις με τους εν δυνάμει επισκέπτες από την Γερμανία για τα ειδικά πακέτα και τις προσφορές τους και να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες.

***

Η «TourNatur» είναι μια από τις πλέον ενημερωμένες και υψηλής επισκεψιμότητας έκθεσηστο είδος της στην Ευρώπη. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στην περσινή διοργάνωση, μετά από τη διακοπήπου προηγήθηκε λόγω της πανδημίας, συμμετείχαν 653 εκθέτες από 31 χώρες οι οποίοι παρουσίασαν σε ένα κοινό 185.000 επισκεπτών (το 41% αυτών την επισκέφθηκαν για πρώτη φορά) τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προωθήσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής τους.

***

 Η  εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι τηνΤετάρτη 17 Αυγούστου 2022στα email:i.gkartzonikas@php.gov.grκαιch.kazakos@php.gov.gr (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα και κ. Χρήστου Καζάκου)με την συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

 Η  Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων,  επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην Έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στην Γερμανική γλώσσα ή και στην Αγγλική.

Το υλικό  θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 και ώρα 1 μ.μ.

Περισσότερα για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «Tour» Natur στο http://www.tournatur.com.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: