Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Δράση Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Ηγουμενίτσας με την Ένωση «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 πραγματοποίησε  για πρώτη φορά κοινή δράση με την ‘Ένωση «Μαζί για το παιδί» και με την εταιρεία παπουτσιών «TOMS». Δικαιούχοι της δράσης που υλοποιήθηκε,  ήταν τα παιδιά των οικογενειών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στα οποία και διανεμήθηκαν 130 ζευγάρια παπούτσια της εταιρείας «TOMS». Η δράση υλοποιήθηκε με τη στήριξη της εταιρείας παπουτσιών «TOMS», η οποία συγκαταλέγεται στις εταιρείες που στηρίζουν τις προσπάθειες της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».  Ευχαριστούμε την Ένωση «Μαζί για το παιδί» για την άψογη συνεργασία κι ευελπιστούμε να συνεργαστούμε και σε νέες δράσεις. Μέλημα  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, είναι να παρέχει βοήθεια σε όλες τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και να συμβάλει με κάθε τρόπο μέσα από συνεχείς δράσεις στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής και Ψηφιακής Πολιτικής

Βασιλική Τσώτου

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapidtest για τον Ιούλιο

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) Covid-19,στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων, για όλο το μήνα Ιούλιο, διαμορφώνεται ως εξής:

  • Ηγουμενίτσα (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»): Καθημερινά έως και Κυριακή 31 Ιουλίου, 09:00 – 15:00
  • Πέρδικα (Κοινοτικό Κατάστημα): Κάθε Δευτέρα του Ιουλίου, 10:00 – 14:00
  • Πλαταριά (Δημαρχείο):Κάθε Τετάρτη τουΙουλίου, 10:00 – 14:00
  • Σύβοτα (Κοινοτικό γραφείο):Κάθε Παρασκευή του Ιουλίου, 10:00 – 14:00

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapidtest, σε περίπτωση που αυτό βγει θετικό. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: