Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Ιατρικό συνέδριο στα Σύβοτα

Στις 16 – 19 Ιουνίου 2022 υλοποιήθηκε στα Σύβοτα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Εκπαίδευσης , που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» με θέμα:

«Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Το Συνέδριο που υλοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Συβότων, προσέλκυσε 85 συμμετέχοντες ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ελευθέριος Κώστας δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, τα τελευταία χρόνια, διεκδικεί θέση στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού και στα εξ’ αυτής οφέλη, όπως αύξηση της πληρότητας των ξενοδοχείων, προσέλκυση ειδικού κοινού, μεγέθυνση των εσόδων των τοπικών επιχειρήσεων και προώθηση του τουριστικού προϊόντος. 

Ο Δήμος μας έχει και στο παρελθόν  φιλοξενήσει ανάλογες διοργανώσεις με τους συμμετέχοντες-επισκέπτες να αποκομίζουν άριστες εντυπώσεις από τη διοργάνωση, τη φιλοξενία και τα τοπικά αξιοθέατα».

Διαδικτυακή εκδήλωση για την πρόληψη της Βίας από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας και το ΕΔΔΥΠΠΥ

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας σας καλεί να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Θερινό Σχολείο για την Πρόληψη της Βίας με τη στήριξη των Δήμων: «Μην υποτιμάς τις ενδείξεις». Για εφήβους και ενήλικες», την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00-13:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνεργασία με την αμκεObrela,  στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη της Βίας και της Ψυχικής Υγείας γενικότερα και ομιλητής θα είναι ο κ. Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος, MSc, PhD. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την Πρόληψη της Βίας που μπορεί να ασκηθεί τόσο σε ενήλικες όσο και σε εφήβους. Μέσα από το Πρόγραμμα του ΕΔΔΥΠΠΥ, οι κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων προσφέρουνεξειδικευμένη υποστήριξη στους δημότες τους και για το λόγο αυτό 3 Δήμοι, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Ηγουμενίτσας, θα παρουσιάσουν ενδεικτικά τις καλές πρακτικές τους.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_DzmJQBcoRKS1VL5sJ_nKhg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: