Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

(απο την εφημερίδα ¨ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ¨, το δημοσίευμα είναι του Φιλιατιώτη (Βαβουριώτη) Δημήτρη Σελίμη- μετανάστης στην Αμερική και αείμνηστου πλέον)

«αρχαιο πνευμα αθανατο αγνε πατερα..» 

γυμν.επιδ 1ΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ

Με πρωτοφανήν επιτυχίαν διεξήχθησαν την 31/5/59 αι γυμναστικαί επιδείξεις του σχολείου μας,παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.Μετά την παρέλασιν των μαθητών και μαθητριών και την προσφώνησιν τον υπό του Δ/ντού κ. Φωτίου Γραίκα , ηκολούθησαν οι ωραιοτάται εις αρμονίαν και συνδυασμόν ασκήσεις βήματος αρρένων θηλέων, υπό την καθοδήγησιν και προσταγήν του ακούραστου καθηγητού της Σωματικής Αγωγής και Πυθαγόρα Αλαμάνου.

Το πρόγραμμα δε εσυνεχίσθη με τας χαριτωμένας παιδίας και τους αγώνας στίβου ,τα αποτελέσματα των οποιών έχουν ούτω : Ακόντιον Βενέτης Λάμπρος 35,37 Δισκοβολία Σελίμης Δημήτριος 10, 93. Άλμα είς μήκος: Σίσκος Κλεόβουλος 5,20, Άλμα εις τριπλούν Σόρογκας Κων/νος 10,55. Δρόμος 100μ. Παπαφωτίου Μιχάλης. Δρόμος 80 μ. θηλέων 1η Τσώνη Ευτυχία και 2α Γκούντα Αρετή.

Τέλος το πρόγραμμα έκλεισε με τους…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 93 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: