Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Ενημερωτική συνάντηση με την ομάδα διαχείρισης του Εθνικού Μηχανισμού Αναφοράς για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων (ΕΜΑ) του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) πραγματοποίησε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας,ως σημείο επαφής του Δήμου, στις 11 Απριλίου στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου ΠΑΝΘΕΟΝ.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας κα. Αντωνοπούλου Βασιλικήκαι  κα. Γκότοβου Ειρήνη καιαπό τον Εθνικό Μηχανισμό Αναφοράςαντίστοιχα η κα. Γιαννή Θεοδώρα,η κα. Καφείβα Ζωή και η κα. Μουλού Ελένα υποδέχθηκαν εκπροσώπους τοπικών φορέων όπου μέσα από μια ευρεία ενημέρωση σχετικά με την εμπορία ανθρώπων (trafficking) και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,επιβεβαιώθηκεη ανάγκη της διεπιστημονικής και διατομεακής συνεργασίας στην αντιμετώπιση της εμπορίας ανθρώπων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των Κέντρων Κοινότητας Πάργας και Σουλίου, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Θεσπρωτίας, του Νοσοκομείου Φιλιατών, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ.α.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει τηδιασύνδεσή του με Δημόσιες Αρχές και φορείς της Κοινωνίας των πολιτών,με στόχο την αποτροπή της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αναβάθμιση τωνκοινωνικών του υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής & Ψηφιακής Πολιτικής

Βασιλική Τσώτου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: