Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Δράσεις του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας για το Σχολικό Εκφοβισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις που διοργανώθηκαν από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου με θέμα:»Σχολικός Εκφοβισμός». Τα σχολεία συντονίστηκαν ώστε, την ίδια μέρα, με το δικό του τρόπο το καθένα, να δώσουν όλα μαζί το ίδιο μήνυμα: «ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ«.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: 1οΓυμνάσιο Ηγουμενίτσας, 2οΓυμνάσιο Ηγουμενίτσας,3οΓυμνάσιο Ηγουμενίτσας, Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας, Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ηγουμενίτσας,Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, Γυμνάσιο Πλαταριάς Γυμνάσιο Πέρδικας,Γυμνάσιο Μαργαριτίου,1ο Ενιαίο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας,2οΕνιαίο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας,Επαγγελματικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, Γενικό Λύκειο Μαργαριτίου.

Παράλληλα, μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για το Bullying στους μαθητές ενώ τα σχολεία παρέλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής στη δράση.

Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των εν λόγω σχολείων, το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στη δράση! 

Ευχαριστούμε επίσης τον καθηγητή κ. Κανδυλιωτη Χαράλαμπο, ο οποίος ανέλαβε την δημιουργία του σχετικού με τη δράση βίντεο. 

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στην σελίδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας στο Facebook (https://www.facebook.com/kepygeiasdimosigoumenitsas/)

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συνεχίζονται…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: