Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Τα χρόνια περνάνε, οι φωτογραφίες χάνουν την λάμψη τους, όπως και η μνήμη…   Μια άσκηση της μνήμης στους παλιούς καλό κάνει- οι  νεότεροι ούτε που θα ξέρουν γιατί μιλάμε- το χάσμα των γενεών!

Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην σημερινή κάτω πλατεία, πίσω είναι το τότε Γυμνάσιο και είναι  μαθητές του Γυμνασίου της δεκαετίας του ’50- από δεξιά πρέπει να είναι ο Κλεόβουλος ο Σίσκος, 2ος άγνωστος, 3η ίσως η Λιλή η Μικρούλη, 4ος ο Βαγγέλης ο Αγγελόπουλος και 5ος πιθανόν ο Σωτήρης Καραμπίνας.

Στιςεπόμενες τις δεκαετίας του ‘60 έχουμε και λέμε από πάνω αριστερά: Κώστας Μεντης, Παντελής Κουφάλας, Λευτέρης Τσατσουλης, Τακης Κώτσιας, Γεράσιμος Λαγός και Μιχάλης Γκανάς.

Στην παρακάτω, στην 1η από αριστερά: Γιάννη Σάρας, Θωμάς  Καραμπίνας, Νικος Μόσχος, άγνωστος, Παναγιώτης Κόντης, Μηνας Μόσχος και Λίας Γιοβάνης. Στην 2η τα γυμνασιόπαιδα με τα καπέλα πρέπει να είναι ο Χρήστος Κόντης και ο Θόδωρος Κοτσίδας, τα μικρά τώρα ο πρώτος απο αριστερά πρέπει να είναι ο Παναγιώτης Κόντης, ο τσολιάς μάλλον είναι ο Φώτης ο Κοτσίδας….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: