Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 η ειδική συνεδρίαση του ΔημοτικούΣυμβουλίου κατά την οποία έγινε η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίουκαθώς επίσης και η εκλογή των νέων μελών της οικονομικής Επιτροπής και της ΕπιτροπήςΠοιότητας Ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Δημήτριος Πάκος,Αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Κάτσιοςαπό την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» και Γραμματέας ο κ. Σπυρίδων Κάτσηςαπό την παράταξη «Αλλαγή Πορείας».

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή του τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Πάκο, ο οποίος διαθέτει όλα τα εχέγγυα ώστε να συμβάλει τα μέγιστα στην απαιτητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα υπόλοιπα νέα μέλη του Προεδρείου και να τους ευχηθώ να έχουν μια γόνιμη και αποδοτική θητεία προς όφελος του Δήμου μας.

Αισθάνομαι τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΔημοτικούΣυμβουλίου κ. Δονάτο Μαρτίνη, ο οποίος, ως πρεσβευτής του πλουραλισμού και των αρχών της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της θητείας του τίμησε στο έπακρο τον θεσμότου Προέδρου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση και τη διαφανή πορείατου Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη και δημιουργική πορεία στα νέα μέλη των Επιτροπών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: