Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ σας εύχεται Καλές Γιορτές & Ευτυχισμένο το Néo Έτος"

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας εύχεται στους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες, όπου γης, σ’ όλον τον κόσμο: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.Παράλληλα συνενώνει τις ευχές της για την παγίωση των Οικουμενικών Αξιών της αγάπης, του σεβασμού και της ελευθερίας. Κάθε άνθρωπος, έχει δικαίωμα στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είναι μόνο ζωντανός, αλλά να απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα, χωρίς καμιά εξαίρεση και ουδεμία επιβολή. Η αξίωση αυτή δεν συνιστά καμιά εσωτερική παρόρμηση, αλλά είναι ανάγκη να γίνει βίωμα και τρόπος ζωής για όλους. Ακριβώς, γιατί δεν είναι αρκετό, απλά να αγαπάμε την Ειρήνη και τον Άνθρωπο. Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την αληθινή κυριαρχία τους. Και ο αγώνας αυτός σηματοδοτείται από τη Ηπειρώτικη παράδοση που την ορίζουν τα αιματοβαμμένα βουνά της Πίνδου και την καθοδηγούν τα μαρτυρικά χωριά της Ηπείρου. Αγώνας για πατρίδα, ελευθερία και ανθρωπιά. Στις σημερινές δύσκολες στιγμές που τις καθορίζουν, εν πολλοίς, η επιδημία του κορωνοϊού η Ηπειρώτικη πολιτιστική παράδοση, όπως υπηρετείται στους συλλόγους μας, δίνει όραμα, απάντηση και αληθινό διέξοδο.

Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά, Υγεία και κάθε Ευτυχία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: