Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Η Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει υπάρξει o παγκόσμιος φάρος που εκπέμπει το φως της ισότητας και φέρνει  την ελπίδα σε σκοτεινά μέρη. Όραμα των εμπνευστών της, ένας κόσμος με δικαιώματα και ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Λένα Σταμάτη, με κλιμάκιο στελεχών αποτελούμενο από τον αντιπρόεδρο Νίκο Μπούτσικο, το Μιχάλη Τσάγκα, τη Γιούλη Σταμάτη και την Άννα – Μαρία Κωνσταντίνου, επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου υιοθετώντας δράσεις στήριξης των ευπαθών ατόμων, συναντήθηκε με τα παιδιά που φιλοξενούνται και τους μοίρασε συμβολικά δώρα.

Η Πρόεδρος του κέντρου κ. Μαρία Τσολάκη αφού ευχαρίστησε το κλιμάκιο για την επίσκεψή του, ανέφερε τη σημαντική δραστηριότητα του Κέντρου, τονίζοντας πόσο σημαντικά είναι τα δικαιώματα της αξιοπρέπειας, της ισότητας και της ευημερίας των φιλοξενούμενων εκεί.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή  Ιωαννίνων της Ν.Δ. ο Υπεύθυνος Πολιτικής Δράσης και Ενημέρωσης Σάκης Βλέτσας τηλ. 6947 500 300  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: