Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Στις 12 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 μ. μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Φιλιατών σε συνεργασία με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για θέματα υγείας.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα παρακάτω θέματα:

· ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ: με ομιλητή τον Αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ναβρόζογλου Ιορδάνη.

· ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: με ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Μπαλτογιάννη Δημήτριο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. κ. Βασίλης Γιόγιακας, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας & Σουλίου κ. Ι. Λώλος και η κ. Σ. Μπραϊμη , ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Δερδεμέζης, το μέλος του Συμβουλίου του Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Χαράλαμπο Κωνσταντίνου , πολλά μέλη του Ιατρικού – Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας και αρκετοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στην…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 179 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: