Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Συνεχίζει τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες, το οποίο είχε αποφασιστεί να κλείσει στις 14 Ιανουαρίου του 2022. Όπως προέκυψε από τις επαφές που είχε τις τελευταίες εβδομάδες ο Βασίλης Γιόγιακας με κυβερνητικά στελέχη και την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, κρίθηκε σκόπιμο να διατηρηθεί το υποκατάστημα ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι δεκάδες κοινότητες και οικισμοί του Δήμου και κυρίως ο ηλικιωμένος πληθυσμός τους. 

  «Όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για να μείνει ανοιχτή η Εθνική στους Φιλιάτες είχαμε τονίσει ότι το υποκατάστημα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, για λόγους κοινωνικούς, όχι επιχειρηματικούς. Για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους οι συμπολίτες μας που είναι δύσκολο έως αδύνατο να πηγαινοέρχονται στην Ηγουμενίτσα και που δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές από το κινητό, όπως οι νεότεροι. Ευχαριστώ και δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στη θετική κατάληξη αυτής της προσπάθειας.», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: