Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Σύμφωνα με: α) το άρθρο 67 Ν. 3852/2010 προσαρμοσμένο στις διατάξεις του άρθρου 184 Ν. 4365/2019, β) το άρθρο 10 της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου << Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης ΚορωνοϊούCOVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του>> ( ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020) και γ) τις με αριθμ. πρωτ: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/177/οικ. 16474/23.08.2021 & ΔΙΔΑΔ/Φ.69/179/οικ. 16812/30-08-2021 και ΔΙΔΑΔ /Φ.69 /180 /13-9-2021 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ<< ………Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία χωρίς το περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα σύμφωνα 3 του άρθρου 10 τηρούμενων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων , αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού.

ΚΑΛΕΙΣΤΕ να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα την 29η Οκτωβρίου 2021 , ημέρα  Παρασκευή   και ώρα 17: 00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1ο  θέμα

7η Αναμόρφωση  Προϋπολογισμού Οικ. έτους 2021.

Εισηγητές: Αντιδήμαρχος  κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

2ο  θέμα 

Έκθεση Γ΄ τριμήνου του έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

3ο  θέμα 

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2022.

  Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  κ. Κατσάρης Πέτρος

4ο Θέμα

Έγκριση της υπ’ αριθμ. 3/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων  του Δήμου Φιλιατών με θέμα  την τοποθέτηση κολωνακίων στο Ο.Τ. 84 επί της οδού Π. Μπέμπη 1  και προς το Νοσοκομείου στο αριστερό τμήμα  του οδοστρώματος.

Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής

Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

5οΘέμα

Έγκριση της υπ’ αριθμ. 4/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων  του Δήμου Φιλιατών με θέμα την οριοθέτηση και διαγράμμιση μίας γενικής θέσης Α.Μ.Ε.Α. έμπροσθεν του Δημαρχείου Φιλιατών και επί  της Ελ. Βενιζέλου 8.

Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής

Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

6ο Θέμα

Έγκριση της υπ’ αριθμ. 5/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων  του Δήμου Φιλιατών με θέμα την οριοθέτηση και διαγράμμιση μίας γενικής θέσης Α.Μ.Ε.Α. επί της Αγ. Τριάδος 5-13.

Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής

Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

7ο Θέμα

 Έγκριση της υπ’ αριθμ. 6/2021 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων  του Δήμου Φιλιατών με θέμα την  διαγράμμιση και η σήμανση  των διαβάσεων των πεζών σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Εισηγητής: Τσότσης Δημήτριος Πρόεδρος Επιτροπής

Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

8ο Θέμα: Εκμίσθωση μέσω Δημοπρασίας έκτασης 4,00 στρ. από το 384 τεμάχιο Διανομής Κώτσικας της Κοινότητας Πλαισίου για την ίδρυση και λειτουργία σταβλικών εγκαταστάσεων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς

9ο Θέμα:

Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Φιλιατών και ΠΕΔ Ηπείρου με θέμα: για την υλοποίηση του έργου POLYFONIA: <<ThematicTourismDevelopmentThroughthePreservationofPolyphonicmysic, uniqueelementofthecross- borderCulturalHeritage>>.

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: