Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 Μια παλιά πλέον εικόνα ενός γκρουπ Φιλιαταίων που πήγαιναν στα Γιάννενα και έκαναν στάση κάπου στο δρόμο για να φωτογραφηθούν, μας έδωσε ο Φώτης Κούμπουλης.

Image

Ήταν ακόμη η καμπάνα παντελόνι στη μόδα, τέτοιο φοράει ο Νάσιο Κουφάλας που είναι πρώτος από τους όρθιους αριστερά, συνεχίζει έτερος Κουφάλας και μετά Σπύρος Νάτσης (Ταμπής) με τα χέρια στις τσέπες, ενώ δίπλα του ο αείμνηστος Νάσιος Καλαμπάκας χαζεύει τον Αχιλλέα Μαντζούκη που κάτι χαρούμενο του λέει έχοντας το χέρι πάνω στο κεφάλι του Λία Καραμπίνα, ενώ δίπλα τους ο Αντώνη Παπάς και ο Φώτη Κούμπουλης κοιτάνε το φακό. Στην κάτω σειρά και από αριστερά ο Τάσος Καραμπίνας σχηματίζει το σήμα της νίκης, έχοντας δίπλα του τον Ηλία Λαγό. Π επόμενος είναι ο αείμνηστος Φάνης Χασιώτης και παραπέρα ο Βαγγέλης ο Τσίτος, ενώ ο σχεδόν όρθιος με το τσιγάρο και το μαλλί είναι ο Κώστας ο Γκιζάς- χρόνια κι αυτά. 

Δείτε την αρχική δημοσίευση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: