Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι η  παράσταση  ««Αντιγόνη» του Σοφοκλή  που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη 27-07-2021 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021 ακυρώνεται με υπαιτιότητα της εταιρείας Τέχνης Arsaeterna. Όπως μας ενημέρωσαν έχουν ακυρωθεί και άλλες παραστάσεις τους λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Η  Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ

Δέσποινα Ζειμπέκογλου

Αναβολή στρατεύσιμου λόγω νόσησης Covid-19

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου ενημερώνουμε τους  Πολίτες που πρόκειται να καταταγούν και στο μεταξύ νόσησαν με Covid, πως θα πρέπει να ακολουθήσουν την κάτωθι διαδικασία:

Ο Ενδιαφερόμενος προς κατάταξη πολίτης θα πρέπει:

  1. Να αποστείλει το θετικό test, το σημείωμα κατάταξης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email του Δήμου: dimlix@igoumenitsa.gr, για να λάβει “Γνωμάτευση του Τοπικού Συμβουλίου για Αναβολή Συγκεκριμένης Διάρκειας”.
  2. Να αποστείλει email στη διεύθυνση: syipeirou@1755.syzefxis.gov.gr με τα εξής δικαιολογητικά:
  3. Γνωμάτευση του Τοπικού Συμβουλίου με συγκεκριμένη διάρκεια Αναβολής
  4. Βεβαίωση Θετικού Test Covid

H Στρατολογία θα επιληφθεί του θέματος

Πρωτοβουλία καλλωπισμού ΚΑΦΑΟ Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, αλλά και της προαγωγής της τέχνης, πραγματοποίησε εικαστικές παρεμβάσεις στα ΚΑΦΑΟ (ή αλλιώς διανεμητές ρεύματος/τηλεφωνίας) της Ηγουμενίτσας με την αρωγή του καλλιτεχνικού βήματος του Συλλόγου των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας.

Με στόχο τόσο τον καλλωπισμό της πόλης, όσο και την επικοινωνία μέσω κοινωνικών μηνυμάτων και αξιών, τα ΚΑΦΑΟ μετατράπηκαν μέσω της ζωγραφικής,  σε σημεία τέχνης, ομορφαίνοντας την πόλη μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους, τον Σύλλογο των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, ο οποίος στήριξε με θέρμη την πρωτοβουλία του Δήμου,  καθώς και το Τεχνικό Τμήμα Θεσπρωτίας του Ομίλου ΟΤΕ για την αγαστή συνεργασία και την ενθάρρυνση της πρωτοβουλίας.

Mε επίκεντρο τον άνθρωπο και δεδομένου του γεγονότος ότι τέτοιου είδους δράσεις μόνο αισιόδοξες μπορεί να είναι, θα συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε ακόμη περισσότερα σημεία του Δήμου μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: