Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Image 

   ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΊΩΜΑ

Η ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΕ (ΦΙΛΙΑ) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών FILIAGROUP. Ο όμιλος FILIAGROUP στοχεύει στην αξιοποίηση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 30.000 τμ επί εκτάσεως 100 στρεμμάτων στις Φιλιατές Θεσπρωτίας, για την δημιουργία ενός επιχειρηματικού πάρκου περιβαλλοντικού και ενεργειακού σκοπού.

Στα πλαίσια αυτά, η ΦΙΛΙΑ υλοποίησε επενδυτικό πλάνο με στόχο τη δημιουργία μίας πρότυπης μονάδας ανακύκλωσης πλαστικών φιαλών πολυτερεφθαλικού αιθυλενεστέρα (PET).

Πρόκειται για έργο αμιγούς περιβαλλοντικού χαρακτήρα καθώς θα ανακυκλώνονται χρησιμοποιημένες πλαστικές φιάλες PET, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως αστικά / δημοτικά / οικιακά απόβλητα, με σκοπό την παραγωγή εξ αυτών 100% ανακυκλωμένης πλαστικής φολίδας (rPET Flake).

Με την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, η εταιρεία στοχεύει αφενός μεν στην δραστηριοποίηση της σε έναν τομέα με ιδιαίτερα περιθώρια ανάπτυξης στον ελλαδικό χώρο και έντονα χαρακτηριστικά και προοπτικές εξωστρέφειας, και αφετέρου στην ενίσχυση της «Πράσινης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας», με πολλαπλά εθνικά οφέλη σε επίπεδο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 523 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: