Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 Image

Όπως το είχαμε αναρτήσει λοιπόν από μέρες, γιόρτασε και ο Δήμος μας τα 100χρονα της απελευθέρωσης της περιοχής των Φιλιατών, από τον Οθωμανικό ζυγό.

Το πρωϊ έγινε επίσημε δοξολογία στον Ι.Ν της πόλης παρουσία των αρχών και κόσμου,. Μετά την δοξολογία ο Δήμαρχος δεξιώθηκε τους επίσημους και πολίτες στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φιλιατών, παρουσία του διοικητού του 628τπ συμπατριώτη κ. Σπύρου Μπούση, των Δημοτικών Συμβούλων κλπ.

Το απόγευμα στις 6.30 έγινε η εκδήλωση μνήμης και τιμής στην αιθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου, την οποία κατέκλυσαν συμπολίτες όλων των ηλικιών. Στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου υπήρχε έκθεση φωτογραφιών με εικόνες από τους Φιλιάτες και άλλα χωριά, οι περισσότερες λίγων ημερών ή μηνών από την απελευθέρωση- όπως η συλλογή Μπουασονά και άλλες.

Την εκδήλωση παρουσίασε ως προλετάρισσα η υπάλληλος του Δήμου Άννα Διαμάντη, ο δε Δήμαρχος έκανε την προσφώνηση και την δέουσα εισαγωγή.Image

ImageImage

Στην συνέχεια  ο κ. Θωμάς Σόρογκας- εκπαιδευτικός και μέλος…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 293 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: