Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Σας εύχομαι χρόνια πολλά,καλήΑνάσταση και καλόΠάσχα.

Όλοι θα θέλαμε, το φετινόΠάσχα να μπορούσαμε να το ζήσουμεχωρίς τους αναγκαστικούςπεριορισμούςστιςμετακινήσεις και στις συναθροίσεις.Οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Θρηνήσαμε δικούς μας ανθρώπους . Σε κάποιες κοντινές μας οικογένειες στο τραπέζι φέτος θα είναι λιγότεροι .Οφείλουμεόλοι σαν υπεύθυνοιπολίτεςέχονταςσυναίσθηση της κατάστασης να δείξουμεκατανόηση και να κάνουμελίγηακόμηυπομονήγια να επιστρέψουμε   μια ώρανωρίτερα στην κανονικότητα , στη σταδιακήεπαναφορά της κοινωνικής και οικονομικήςδραστηριότητας.

Ας  γιορτάσουμε λοιπόν τηρώντας με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια τα μέτρα υγιεινής και  προστασίας  και  ας  έχουμε  στο μυαλό μας τους συνάνθρωπους μας και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που δεν προλάβαν ακόμη να εμβολιασθούν και που οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε .

Ιδιαίτερα  στο ΦετινόΠάσχα ,  αν αναλογιστούμεόλοι ότι το μεγαλύτεροόπλο της Ανθρωπότητας κατά της Πανδημίας  είναι  ο εμβολιασμός , καλό θα ήταν ,  αν στο στενόφιλικό και οικογενειακό μας περιβάλλονυπάρχουνφίλοι η συγγενείς μας που αρνούνται η έχουνεπιφυλάξεις για τον εμβολιασμό , να τους πούμε για τους κίνδυνους που διατρέχουν σε σχέση με όσουςέχουνεμβολιαστεί .

Το Πάσχα , τη γιορτή της Αγάπηςη γνώμη αγαπημένων προσώπων μπορεί να πείσεικαλυτέρα , μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

ΚαλήΑνάσταση , καλό Πάσχα και καλό εμβόλιο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: