Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Η φωτογραφία μου
Σταύρος Κωστάρας

Άλλον τρόπο για να μας αρμέγει κανονικά βρήκε η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας. 

Από 4 και μόνον λογαριασμούς που εξέτασα διαπίστωσα ότι οι επιπλέον χρεώσεις που κλήθηκαν να πληρώσουν οι καταναλωτές αυτοί ανέρχονται στο ποσό των 140.45 ευρώ. 

Για να το πετύχει αυτό απλά δεν κάνει τις καταμετρήσεις κάθε 4 μήνες, όπως θα έπρεπε,  αλλά φροντίζει να προσθέτει κάθε φορά 15 περίπου ημέρες,  κάνοντας τις μετρήσεις στους 4.5 μήνες. 

Έτσι τα επιπλέον κυβικά που προκύπτουν χρεώνονται με υψηλότερη τιμή χρέωσης και η ΔΕΥΑΗ παρανόμως εισπράττει μεγαλύτερα ποσά από αυτά που θα έπρεπε. 

Το επιπλέον παράνομο κέρδος που αποκόμισε σε μια (1) και μόνο μέτρηση, σε ένα και μόνο τετράμηνο, και από αυτούς τους 4 και μόνο καταναλωτές η ΔΕΥΑΗ ανέρχεται στο ποσό των 80,21 ευρώ. 

Φανταστείτε πόσα επιπλέον αποκομίζει κατ αυτόν τον τρόπο από όλους τους δημότες σε 1 χρόνο η αγαπημένη μας ΔΕΥΑΗ που «φροντίζει» για μας. 

Υ.Γ. Τα παραπάνω που πληρώνουν οι καταναλωτές είναι 140.45 ευρώ αλλά το παράνομο κέρδος της ΔΕΥΑΗ είναι 80.21 ευρώ. Η διαφορά αυτή προκύπτει διότι τα επιπλέον κυβικά που χρεώθηκαν υπολογίστηκε ότι θα έπρεπε κανονικά να πληρωθούν με 0.50 ευρώ/κυβικό αντί για 0.80 και 1.20 ευρώ που χρεώθηκαν. 

Αναρτήθηκε από Σταύρος Κωστάρας στις 08:42

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: