Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


  1η έτους 2021

Καλείστε να συμμετάσχετε στην 1η τακτική συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣτου Δήμου Φιλιατών που θα γίνει Δια Περιφοράς στις 19 Απριλίου  2021 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 13:00έως και 15:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 περί << Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης>>, παράγραφος 2& 3 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 78 παρ. 2 & 3 του Ν. 4555/2010 Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

    1ο ΘΕΜΑ :    Έκφραση γνώμης για τη μελέτη  Περιβαλλοντικών επιπτώσεων ( Μ.Π.Ε.) του έργου << Λατομείο σχιστολιθικών πλακών στη θέση Καμίνια της Κ. Πηγαδουλίων Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας>>.  
2ο ΘΕΜΑ :Έκφραση γνώμης για τη μελέτη  Περιβαλλοντικών επιπτώσεων ( Μ.Π.Ε.) του έργου<< Λειτουργία του υφισταμένου λιμένα Σαγιάδας , στη Δ.Ε. Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών , ΠΈ. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου.
  • Για να λάβετε γνώση των ανωτέρω θεμάτων  οι ανακοινώσεις – προσκλήσεις  είναι αναρτημένες  ,  στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών

 Σημειώνεται ότι , η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς , για λόγους   διασφάλισης της δημόσιας υγείας , σύμφωνα με  της από 11.03. 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου << Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του ΚορωνοιούCOVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του >> ( ΦΕΚ 55/τεύχος Α΄11.03.2020) και της την αριθμ.εγκύκλιο 246 του ΥΠ.ΕΣ με αριθ. πρωτ: 77233/13.11.2020.

Τα μέλη τακτικά ή αναπληρωματικά της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών καλούνται να ψηφίσουν και  θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας   στη Γραμματεία της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών ή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών, ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτό, στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου  ή να το αποστείλουν με e-mail: ds.filiates@gmail.com, στο fax: 2664022989 ,τηλ. 2664360155  στην ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία .

 Από τουςεπικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Φιλιατών και όποιος επιθυμεί , όπως συμμετάσχουν στην διαδικασία αποστέλλοντας τις προτάσεις και τις απόψεις τους επί των ανωτέρω θεμάτων με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του δημοτικού συμβουλίου  που είναι  ds.filiates@gmail.com,fax: 2664022989,τηλ. 2664360155 στην ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία .

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  της  Επιτροπής Διαβούλευσης

Ιωάννης Τ. Μποροδήμος 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: