Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


   Στην Ελλάδα ζούμε, σ’ ένα κράτος που είναι πολύ πίσω, ακόμη και σε στοιχειώδεις θέματα- παρότι ένα μεγάλο μοιράδι του πληθυσμού στηρίζει κόμματα της …προόδου!

   Ένα παράδειγμα της υστέρησης μας αποτελεί και η πρόσφατη ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών στην Αττική- από έλλειψη ρεύματος. Διακόπηκε η παροχή αφού έπεσε το δένδρο και έκοψε τα καλώδια. Κανείς δεν αναφέρθηκε ότι για να κόψει- ακόμη και ο δήμος- ένα κλαρί θα έρθει αντιμέτωπος με την δασική υπηρεσία. Για να το κόψει- από όσα θυμάμαι- θα πρέπει να κάνει αίτηση, να συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο της δασικής, να αποφανθεί και αν είναι θετική η απόφαση μπορεί το κόψεις… Δηλαδή το κράτος εδώ δεν είναι ούτε ο δήμος, ούτε η περιφέρεια, ούτε η κυβέρνηση- αλλά ο δασικός υπάλληλος- μάλλον μόνο στην Ελλάδα πρέπει να συμβαίνει αυτό!

 Να πούμε όμως και το άλλο, πως είναι δυνατόν σε τέτοιες κατοικημένες περιοχές- όπως των βορείων προαστίων της Αθήνας- να μην υπάρχουν υπόγειες μεταφορές ρεύματος; Θα μου πει κανείς ότι και στο Φιλιάτι- εδώ και χρόνια- έχουν τοποθετηθεί σε κάποια σημεία υπόγεια καλώδια της ΔΕΗ αλλά δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμη- μπορεί και να τα ξέχασαν!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: