Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΘΕΜΑ :Προβολή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο».
ΣΧΕΤ:Η υπ’ αριθ. 7 από 26-01-2021Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
1.-Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται), ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Χώρας,κοινωνικών μηνυμάτων, για το χρονικό διάστημα από 01-02-2021 έως και 31-03-2021.  
2.-Τα τέσσερα σποτ (3 τηλεοπτικά και 1 ραδιοφωνικό) δημιουργήθηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας,στο πλαίσιο ενημερωτικής καμπάνιας που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας τριών έως οκτώ ετών.  
3.-Τα συγκεκριμένα σποτ θα συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία τόσο για την προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο, όσο και στην ενημέρωση γονέων και παιδιών γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.  
4.-Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε όπως ενισχύσετε τη γενικότερη προσπάθεια για την ενημέρωση των γονέων και των ανηλίκων, αναπαράγοντας τα κοινωνικά μηνύματα σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας – ακροαματικότητας.  
5.-Τατέσσερα σποτ είναι διαθέσιμο στο παρακάτω link (https://www.dropbox.com/sh/mjvhnoeu9xb57w8/AAA0q_PV25FCyXMwubqOB2B3a?dl=0)και σε λίστα αναπαραγωγής (playlist) στο κανάλι μας στο YouTube (https://bit.ly/2YBitI1)  
6.-Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στο τηλ.210-6997241.  
7.-Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μαζί με τη συνημμένη απόφαση του Ε.Σ.Ρ.    
8.-Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλείται για την ενημέρωση του.  
    ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ   Η υπ’ αριθ. 7 από 26-01-2021 απόφαση Ε.Σ.Ρ.   ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ   Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού ΕγκλήματοςΓραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Αττικής, Θεσσαλονίκης και Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων Χώρας  -Ο- ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λουκάς Β. Κρίκος Ταξίαρχος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: