Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Καλείστε να συμμετάσχετε στην 1η τακτική συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣτου Δήμου Φιλιατών που θα γίνει Δια Περιφοράς στις 2 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη  και ώρα από 09:00 π.μ.έως και15:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 περί << Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης>>, παράγραφος 2& 3 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 78 παρ. 2 & 3 του Ν. 4555/2010 Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1ο ΘΕΜΑ :Διατύπωση γνώμης για το σχέδιο Τεχνικούπρογράμματος έτους 2021 Δήμου Φιλιατών .  
2ο ΘΕΜΑ :Διατύπωση γνώμης για το σχέδιο Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2021 Δήμου Φιλιατών.  
  • Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού είναι αναρτημένα , όπως έχουν συνταχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών ( Διαύγεια, επιτροπή διαβούλευσης)

 Σημειώνεται ότι , η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς , για λόγους   διασφάλισης τηςδημόσιας υγείας , σύμφωνα με  της από 11.03. 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου << Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του ΚορωνοιούCOVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του >> ( ΦΕΚ 55/τεύχος Α΄11.03.2020) και της την αριθμ.εγκύκλιο 246 του ΥΠ.ΕΣ με αριθ. πρωτ: 77233/13.11.2020.

Τα μέλη τακτικά ή αναπληρωματικά της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών καλούνται να ψηφίσουν και  θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας   στη Γραμματεία της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών ή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φιλιατών, ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτό, στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου  ή να το αποστείλουν με e-mail: ds.filiates@gmail.com, στο fax: 2664022989 ,τηλ. 2664360155  στην ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία από09:00 π.μ.έως και15:00 μ.μ.

 Από τουςεπικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Φιλιατών και όποιος επιθυμεί , όπως συμμετάσχουν στην διαδικασία αποστέλλοντας τις προτάσεις και τις απόψεις τους επί των ανωτέρω θεμάτων με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του δημοτικού συμβουλίου  που είναι  ds.filiates@gmail.com,fax: 2664022989,τηλ. 2664360155 στην ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία από 09:00 π.μ.έως και 15:00 μ.μ.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη συμμετοχής του ημίσεος και πλέον των μελών της Επιτροπής με την αποστολή των σχετικών emailfax, τηλ.,  για την έκδοση σχετικής απόφασης , η διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίασης θα επαναληφθεί την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη και ώρααπό 09:00 π.μ.έως και15:00μ.μ. όποτε σε κάθε περίπτωση , θα θεωρηθεί ότι υφίσταται απαρτία, όπως εάν η συνεδρίαση λάμβανε χώρα δια ζώσης.

Σημειώνεται ότι τόσο η σχετική πρόσκληση της συνεδρίασης όσο και το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού έτους 2021είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του δήμου Φιλιατών  στην διαύγεια-συνεδριάσεις επιτροπών  και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Διαβούλευσης .

Επίσης όποιος δεν μπορεί να ενημερωθεί από την ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών για τα ανωτέρω σχέδια , μπορεί   να παραλάβετε αντίγραφα αυτών  από το γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής Διαβούλευσης  .

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  της  Επιτροπής Διαβούλευσης

Ιωάννης Τ. Μποροδήμος 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: