Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Το δικό μας έχει 11 χρόνια κλειστό, ΟΤΕ μιάς όμορης με το Κρανίδι κωμόπολης με 46 χωριά- έτσι για να συγκρίνουμε τους αγώνες των τοπικών κοινωνιών… Γράφτηκε πριν 10 χρόνια:

ΕΤΗΣΙΟ ¨ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ¨ ΟΤΕ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έκλεισε το κατάστημα ΟΤΕ Φιλιατών. Πέρσι, είχαν κλείσει και άλλα καταστήματα, κάπου 120, τα οποία σταδιακά και κατόπι πιέσεων των τοπικών παραγόντων άνοιξαν. Σήμερα ελάχιστα παραμένουν κλειστά και μεταξύ των ελάχιστων αυτό του Δήμου Φιλιατών- το οποίο εξυπηρετούσε χιλιάδες κατοίκους του παραμεθόριου Δήμου και της ευρύτερης επαρχίας. Το οποίο συνέβαλε πολύ στη τόνωση της φθίνουσας αγοράς του Δήμου, αφού σήμερα οι κάτοικοι που θέλουν να εξυπηρετηθούν πηγαίνουν στην Ηγουμενίτσα… και βέβαια συμπληρώνουν εκεί τις αγορές τους ή πίνουν εκεί τον καφέ τους. Από τον τότε βουλευτή Μπέζα δεν υπήρξε καμία αντίδραση- ίσως- να ήταν και επιλογή του. Επίσης, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την Δημοτική αρχή Φιλιατών… Επίσης, ούτε από την αντιπολίτευση ούτε από τον Εμπορικό και Επαγγελματικό κόσμο… παρέστη εκπρόσωπος, στο ετήσιο ¨Μνημόσυνο¨ του ΟΤΕ Φιλιατών!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: