Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

 Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον ΕΟΤ, Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το 2020 και κατόπιν σχετικής Εισήγησης με την υπ’αριθ. 4/2020 ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την χθεσινή συνεδρίασή του έλαβε απόφαση για το νέο τουριστικό λογότυπο του Δήμου μας, για χρήση σε δράσεις τουριστικής προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Το νέο τουριστικό λογότυπο αποτελεί δημιουργική πρόταση του συντοπίτη μας κ. Γεώργιου Τάσιου, και επικρατέστερη επιλογή μεταξύ των 17 προτάσεων που κατατέθηκαν σε Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, που απηύθυνε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

gif-dimos-igoum

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ελευθέριος Κώστας δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε χωρίς καθυστέρηση, την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει με την εγκεκριμένη από τον ΕΟΤ επικοινωνιακή στρατηγική μας για το 2020, θεωρώντας ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη να στοχεύσουμε στην πολύπλευρη και συντονισμένη ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος. Θέλω να συγχαρώ τον δημιουργό του νέου μας τουριστικού λογότυπου, κ. Γεώργιο Τάσιο, γιατί ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυστηρές τεχνικές και καλλιτεχνικές προδιαγραφές που θέσαμε. Το νέο μας τουριστικό λογότυπο θα αποτελέσει την τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας σε κάθε δράση προβολής του προορισμού μας στην τουριστική αγορά».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: