Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Επανέναρξη Λειτουργίας Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια 

Το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του ΠΑΚΠΠΟΔήμου Ηγουμενίτσας,εφαρμόζοντας την κοινωνική πολιτική του Δήμου, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας, ύστερααπό την αναγκαστική αναστολή του λόγω του covid-19. Ο σταθμός της άνοιας απευθύνεται σε δημότεςάνω των 65 ετών αλλά και σεόσους παρατηρούν προβλήματα μνήμης.

Λόγω της αναστολής της λειτουργίας του ΚΑΠΗ, ως μέτρο αποφυγής της διασποράς του ιού, και μέχρι νεωτέρας, τα ραντεβού για τα διαγνωστικά τεστ θα πραγματοποιούνται προσωρινά στον 1ο όροφο του παλαιού Δημαρχείου, σε χώρο κατάλληλο και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονωιού, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ.

Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2665024555, 2665360030 και 690 772 4367 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων μετά τον covid 19

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με την Δ/νση Ηπείρου του ΕνιαίουΦορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00 στον προαύλιο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, ανοιχτή ενημερωτική συνάντησημε θέμα «Ενημέρωση για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων μαζικήςεστίασης και ξενοδοχείων μετά τον covid 19».

Στη συνάντηση θα τοποθετηθεί με εισήγηση του ο Διευθυντήςτου ΕΦΕΤ Ηπείρου κ. Μιλτιάδης Ζήκος για την επεξήγηση των μέτρων προστασίας των καταναλωτών και των εργαζομένων από την εξάπλωση του covid19.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Διαδικτυακά σεμινάρια (webinars)  στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου

InterConnect

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ως επικεφαλής εταίρος του ευρωπαϊκού έργου Inter-Connect (Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας «Interreg V-B Adriatic-Ionian Programme – ADRION 2014-2020») το οποίο υλοποιεί, πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο (webinar). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 11:30 (Ελλάδος) με τίτλο “Οδικός Χάρτης για το μέλλον των συνδυασμένων μεταφορών στην περιοχή ADRION μέσω της πλατφόρμας https://global.gotomeeting.com/join/332946029

Το εν λόγω έργο έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας «Interreg V-B Adriatic-Ionian Programme – ADRION 2014-2020» και στοχεύει στην ενίσχυση της χρήσης εναλλακτικών προς το ΙΧ τρόπων μετακίνησης, τόσο σε τοπικό-εθνικό επίπεδο όσο και σε υπερτοπικό, καλύπτοντας την ανάγκη των χωρών της Αδριατικής – Ιονίου αλλά και της περιοχής ως σύνολο για μετάβαση σε μια ανταγωνιστική οικονομία χαμηλών επιπέδων εκπομπών άνθρακα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: