Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


 

τΣτη φωτογραφία, από αριστερά: Θεόδωρος Καραγιάννης, Τέλης Τσέλλας, Θεόδωρος Καλαμπάκας, Μιχάλης Παππάς, Δονάτος Καλαμπάκας, άγνωστος, άγνωστος, Σωτήρης Μπέκος, Κώστας Σόρογκας, Σπύρος Νάτσιος, Ράκης Κούτης, Σταύρος Μηνούσης, Σπύρος Φραγκίσκος. για τους άγνωστου: πρώτος από αριστερά είναι ο Βαγγέλης Σκανδάλης- μεγάλος μπαλαδόρος που έμενε στο οικοτροφείο από την Πρέβεζα, έγινε Καπετάνιος και ο δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Μεντής από το Ασπροκκλήσι που πήγε για σπουδές και έμεινε στην Ιταλία. (ευχαριστούμε τους αφούς Τσάτση, Σωκράτη και Θανάση για τη διορθωτική παρέμβαση)

Από την εφημερίδα ¨Θεσπρωτικός Αγών¨:

Και πάλιν ο Άρης στο Φιλιάτι νίκησε την Θύελλα Κατσικάς Ιωαννίνων με τέρματα 3-1. Χαρακτηριστικά του αγώνος.

Το φίλαθλο κοινό με παρατεταμένα χειροκροτήματα χαιρέτισε την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο, για να σφυρίξει μετ’ ολίγον ο διαιτητής την έναρξη του αγώνος στις 4.30.

Η ομάς της Θυέλλης στο 5ον λεπτό σημειώνει τέρμα, δεν περνούν 2 λεπτά και ο Άρης διά του Καλαμπάκα Θεόδωρου. Ισοφαρίζει.

Όλα δείχνουν ότι ο αγών είναι μεγάλου ενδιαφέροντος διότι ορισμένοι παίκται της Θυέλλης είναι ποδοσφαιρισταί επισήμων Συλλόγων Ιωαννίνων με τις έξυπνες ντρίπλες και τα στριφτά των χειροκροτούνται και θαυμάζονται ιδιαίτερα δε ο έξω δεξιά.

Οι παίκται των δύο ομάδων αναπτύσσουν δραστηριότητα διεκδικούντες την νίκη. 15 λεπτά προ της λήξεως του ημιχρόνου και πάλιν ο Καλαμπάκας σημειώνει το δεύτερον τέρμα Άρης 2 Θύελλα 1.

Στο δεύτερον μέρος του αγώνος η Θύελλα υπερέχει καταφανώς και επικίνδυνα υποχρεώνει τον Άρη σε μονότερμα. Ο Άρης κινδυνεύει από λεπτό σε λεπτό ν’ αντιμετωπίσει μίαν ισόπαλο κατάσταση, οι της Θυέλλης παίκται είναι άτυχοι , η άμυνα του Άρεως καραδοκεί και διώχνει τον κίνδυνο, αλλά και ορισμένα σουτ που καταλήγουν από τέρμα του Άρεως μπλοκάρονται από τον έξοχο τερματοφύλακα του.

Η Θύελλα αν και υπέροχη και παίζει σε μονότερμα τον Άρη δεν κατορθώνει να φέρει αποτέλεσμα.

Εν τούτοις ο Άρης σε μια πλοκή προ της αντιπάλου εστίας ολοκληρώνει την νίκη με το 3ον τέρμα.

Η λήξης του αγώνος σφυρίζεται ακριβώς, ενώ ο διακριθείς τερματοφύλακας του Άρεως με ένα υπέροχο μπλουζόν πιάνει σταθερά την μπάλα.

Εξαίρομεν διότι αγωνίστηκαν πολιτισμένα χωρίς κανένα έκτροπο διεκδικούντες την νίκη ευγενώς.

Η καλή διαιτησία του εξ Ιωαννίνων κ. Σελεμέγκα Ευαγγέλου συνετέλεσαν αρκετά γι’ αυτό.

ΦΙΛΙΑΘΛΟΣ Κ. Ν. Σ.

Σ.σ. μικρή συμβολή στη μνήμη του Θοδωράκη Καλαμπάκα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: