Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Διοργανωτές: Lazaros Lentzaris και Σύλλογος Φιλιαταίων «Αγία Τριάδα»

Δημιουργήσαμε μια «Εκδήλωση/Event» στο Facebook, για τη συνάντηση της 15ης Μαρτίου, προκειμένου να συζητήσουμε επί ιδεών για το Φιλιάτι και τα χωριά του. Παρακαλούμε, αν προγραμματίζετε να έλθετε, δηλώστε συμμετοχή, για να γνωρίζουμε πόσους/ες να περιμένουμε.

Θα έχουμε και απομακρυσμένη συμμετοχή (αν δεν υπάρξει κάποια τεχνική εμπλοκή) με ήχο και εικόνα, με χρήση του υπολογιστή σας ή ίσως και του κινητού σας, οπότε όποιος/α ενδιαφέρεται (εκτός Αθηνών και Ελλάδος) να μας το γνωστοποιήσει για να δώσουμε το σχετικό σύνδεσμο.

Όπως είπαμε στείλτε μας (llentzaris@gmail.com ή sksimeon@gmail.com) ό,τι ιδέες και προτάσεις είχατε σκεφτεί στο παρελθόν ή έχετε τώρα, προκειμένου να τις οπτικοποιήσουμε και ομαδοποιήσουμε (θα αναφέρουμε πάντα ποιος προσέφερε τις σκέψεις του), έτσι ώστε να πέτυχουμε μια παραγωγική συζήτηση.

Επίσης, επειδή το Facebook δεν μας αφήνει να μοιράσουμε δημοσιεύσεις και «Εκδηλώσεις/Events» , σε πολλές άλλες ομάδες (των χωριών κυρίως), σας παρακαλούμε να το κάνετε και σεις, όπου νομίζετε ότι μπορεί να υπάρχει επιθυμία για συμμετοχή και βοήθεια.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: