Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙς   Γιώργο γεια σου και Καλή χρονιά! Σχετικά με το θέμα αυτό του ΟΤΕ υπάρχει κι πρόβλημα και εδώ στην περιοχή Δάφνη Φιλιατών Ν Θεσπρωτίας στο «Τζουμα». Συγκεκριμένα έχει γίνει, επιτέλους μετά από πολλά χρόνια αναμονής, η σύνδεση του τοπικού κέντρου με τις οπτικές ίνες από το περασμένο καλοκαίρι και ακόμη δεν έγινε η σύνδεση με το ίντερνετ. Εκκρεμεί λέει η τοποθέτηση κάποιας κάρτας ή πλακέτας για την σύνδεση δεν ξέρω ακριβώς… και ακόμη περιμένουμε… ενώ εκκρεμούν ήδη γύρω στις 12 αιτήσεις για νέες τηλεφωνικές συνδέσεις κατοίκων που θέλουν σύνδεση με το ίντερνετ. Κάνε κάτι σε παρακαλώ αν έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΟΤΕ… Cosmote τη βάφτισαν τώρα… γιατί όπως φαίνεται η υπηρεσία αυτή είναι απρόσωπη και δεν ξέρουμε που να απευθυνθούμε… Ο προϊστάμενος στην Ηγουμενίτσα στον οποίο απευθύνθηκα προ τριμήνου μου δήλωσε αναρμόδιος για το θέμα!!!… Ευχαριστώ

Όσο για την πρώτη ανάρτηση για το πρόβλημα που αναδείξαμε:

Φιλιάτες, ακούει κανείς του ΟΤΕ;
Ζευγάρι φιλάσθενων γερόντων ηλικίας 92 και 89 ετών αντίστοιχα, που επιμένει να μένει στο Ξέχωρο Φιλιατών πέρασε μαύρες γιορτές. Κι ο λόγος είναι ότι έχει πρόβλημα η σύνδεση του ΟΤΕ και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν 25 μέρες τώρα ούτε για τις ανάγκες, τους ούτε για τις ευχές στα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Ενημέρωσαν τον ΟΤΕ για το πρόβλημα από τις 21 Δεκέμβρη αλλά μέχρι σήμερα καμία ενέργεια…

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση των ορεινών χωριών των Φιλιατών και όλοι πρέπει να σέβονται και να φροντίζουν για την επιβίωση τους.

Ήταν έναυσμα και για τα παρακάτω…

Γ.Τ.:Το ίδιο και στην Κοκκινιά φίλε Γιώργο. Στις γιορτές τα τηλέφωνα με πάροχο τον ΟΤΕ ήταν εκτός λειτουργίας για εβδομάδες. Αντιθέτως, των άλλων παρόχων λειτουργούσαν. Οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα που έστειλαν λογαριασμούς με κανονικές χρεώσεις έπεσαν στο κενό. Απίστευτο και συνάμα απαράδεκτο!

Γ.Κ:Το ίδιο συμβαίνει και στην Κοκκινιά . μόλις βρέχει .η αστράφτει τηλ δεν έχει η μητέρα μου.εγω το δίνω συνέχεια βλάβη από Θεσσαλονίκη όταν δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της . λειτουργεί για μια ημέρα και μετά πάλι βλάβη. Από τον Νοέμβριο ζήτημα να λειτούργησε δέκα ημέρες. Το μόνο πού μου λένε είναι να μου δώσουν δωρεάν χρόνο σε κινητό τηλέφωνο.αλλα υπερήλικας 90 ετών δεν γνωρίζει από κινητά να της πάρω ένα και να το διακόψω το σταθερό. Ο λογαριασμός όμως πληρώνεται κανονικά χωρίς έκπτωση.

Σ.Ζ.:Τωρα Γιώργο να πω κάτι θα βρίσω πολύ άσχημα ένα μήνα έχουμε πριν τα Χριστούγεννα και ακόμη μας γράφουν αλλά αν δεν το πληρώσουμε το κόβουν αμέσως να πάνε και να μην γυρίσουν και αυτοί και τα τηλέφωνα τους στο διάολο να πάνε όλοι να μην τους το χρωστάω ξεφτίλες!!

Γ.Μ: Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθούν όσο εγώ που από τις 10 Νοέμβρη το τηλέφωνο μου χαλασμένο στα Μπερατεικα παρακαλώ η βλάβη τελικά αποκαταστάθηκε τις 12 Γενάρη !!!

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: