Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


1 ΔΗΜ. ΣΥΜΒ  τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 16η του μηνός Δεκεμβρίου   του έτους 2019, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 18: 00 μ.μ.,  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018 σε αντικατάσταση του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)  για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

1.  Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2020.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

2. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση αγροτικού δρόμου στην τ.κ. Μαλουνίου Δήμου Φιλιατών».

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

3. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση εσωτερικών δρόμων στην Τ.Κ. Σίδερης».

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

 

4.  

Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση πλατείας συνοικισμού Μαυρονερίου της Τ.Κ. Κερασοχωρίου και τσιμεντόστρωση δρόμου προς Αγ. Παρασκευή».

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

 

5. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση δρόμου προς “Μετόχι” στην Τ.Κ. Αγίων Πάντων του Δήμου Φιλιατών»

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

6. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση χώρου και ασφαλτόστρωση δρόμου πλησίον Ιεράς Μονής Ραγίου»

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

7. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου στις Τ.Κ. Σίδερης, Βρυσέλλας, Τρικορύφου, Ασπροκκλησίου »

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

8. Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (Πρόσκληση ΙΧ) στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Φιλιατών»

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

9. Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (Πρόσκληση VIII) στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» με τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Φιλιατών»

Εισηγητής:  Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

 

10. Αποδοχή Επιχορηγήσεων -Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

 

Εισηγητές: Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κατσάρης Πέτρος & Παππά Μάλλιου -Ουρανία

Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ιωάννης Τ. Μποροδήμος 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: