Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%259F%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%259F
Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες και οι συζητήσεις, για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου μεταναστών κλειστού τύπου, στο κτήριο που στεγαζόταν το εργοστάσιο Φιλιατών.
Στα προαναχωρησιακά κέντρα μεταφέρονται κυρίως οικογένειες και πρόσφυγες που τελούν υπό καθεστώς ελέγχου ασύλου, και θα μεταφερθούν από τα νησιά σε χώρους φιλοξενίας σε όλη την χώρα, σύμφωνα και με τα όσα αποφασίστηκαν από κοινού με τους Περιφερειάρχες,
Σήμερα Παρασκευή, το εργοστάσιο Φιλιατών επισκέφθηκε ειδικό συνεργείο, με σκοπό να ελέγξει την καταλληλότητα ή όχι του συγκεκριμένου κτηρίου.
Είναι άγνωστο εάν τελικά θα επιλεχθεί το εργοστάσιο Φιλιατών, καθώς και ο αριθμός των μεταναστών που θα μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του.
Για τον λόγω αυτό, η δημοτική αρχή Φιλιατών (που φαίνεται να είναι ενήμερη), έχει συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το απόγευμα της Δευτέρας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: