Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,  τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον», η ενημερωτική εκδήλωση για τα αποτελέσματα του έργου SUMPORT «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου» (Sustainable Urban Mobility in MED PORT cities).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σωτήρης Σερδένης εξωτερικός συνεργάτης του έργου, παρουσίασε τα αποτελέσματα των πιλοτικών δράσεων του έργου και ειδικότερα στο Σύστημα Δωρεάν Κοινόχρηστων Ποδηλάτων που έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί η Π.Ε. Θεσπρωτίας. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία εγγραφής, χρήσης και γενικότερα λειτουργίας του συστήματος, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι φιλικό στο χρήστη.

SUMPORT 14OKT2019 1SUMPORT 14OKT2019 2

Στη συνέχεια, η κα Χριστίνα Γόγολου, εκ μέρους της ομάδας ΣΒΑΚ του Δήμου Ηγουμενίτσας παρουσίασε τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρις σήμερα καθώς και τα προγραμματισμένα έργα που αφορούν στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων της Ηγουμενίτσας. Τέλος ο κ. Παναγιώτης Ζύλης, εκ μέρους του ποδηλατικού ομίλου Ηγουμενίτσας «ΑΠΕΙΡΟΣ» παρουσίασε χρήσιμες συμβουλές για σωστή ποδηλασία με ιδιαίτερη αναφορά στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

SUMPORT 14OKT2019 3.JPG

SUMPORT 14OKT2019 4

Το έργο SUMPORT συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG MED 2014-2020.

Για αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του συστήματος και τον τρόπο εγγραφής των συνδρομητών της υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα igoumenitsa.cyclopolis.gr.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο SUMPORT: sumport.interreg-med.eu.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: